Krinkels, één van de grootste groenaannemers en hoveniers van Nederland, heeft FacilityApps omarmd voor de implementatie van Apps op de werkvloer. De bestaande samenwerking is onlangs uitgebreid naar een 4-jarige partnership. De inrichting en implementatie van de Krinkels App inclusief een koppeling met het ERP-pakket zijn al gerealiseerd. De verdere uitrol in de verschillende vestigingen zal de komende maanden plaatsvinden. Krinkels zet met FacilityApps een stap richting transparantie en kwaliteitsbeleving binnen groenbeheer.

Groen 2.0

Dirk Tuip van FacilityApps: “Natuurlijk zijn we blij dat zo’n grote dienstverlener als Krinkels de bestaande samenwerking uitbreidt voor een langdurige periode. Het geeft aan dat er niet alleen geloof is in de huidige oplossingen en voordelen, maar ook dat we aan het begin staan van meer. Krinkels denkt actief mee met ons in onze ontwikkel roadmap en wil werkelijk vooroplopen en innoveren. Met dat soort bedrijven werken we graag verder aan de toekomst in groen en schoonmaak, waar we ook een behoorlijk klantportfolio opgebouwd hebben.

Klant wil inzicht, wij willen elke dag beter worden

Directeur Marc Bolier van Krinkels: “De wereld om ons heen verandert door IT. Iedereen heeft een smartphone, machines worden slim. Krinkels wil graag vooroplopen in deze ontwikkelingen en praktische oplossingen aanbieden aan onze klanten. Wij krijgen door het gebruiken van apps meer inzicht wat er speelt op de werkvloer en kunnen hierdoor onze operatie efficiënter inrichten. En onze klanten kunnen exact zien wat we hebben gedaan wanneer.”

Voor meer informatie over FacilityApps en de apps die het aanbiedt voor groenbedrijven, kijk op www.facilityapps.com/nl/groen. Voor meer informatie over de Krinkels, kijk op www.krinkels.nl/.