Na het wisselvallige weer van de laatste tijd zal de lente zich hopelijk snel aandienen. Planten zullen door meer licht en warmte gaan groeien en ook meststoffen gaan vragen. Bij kuipplanten en plantenbakken is de juiste bemesting na de winter meestal niet meer in voldoende mate voorradig.

Healthy Start tabletten, een uitstekende bemesting

Om eenvoudig in één keer per jaar voldoende voeding toe te dienen zijn er Healthy Start organische bemestingspillen. De tabletten bevatten een complete plantvoeding in langzaam werkende vorm, natuurlijke humuszuren en gunstige bodembacteriën. De tabletvorm zorgt ervoor dat de meststoffen gelijkmatig vrijkomen en niet uitspoelen. Doordat de plant constant voldoende voeding kan opnemen groeien uw planten gelijkmatig en gezond. De tabletten zijn 100% organisch, verbeteren de bodemstructuur en bevorderen het broodnodige bodemleven.

Tabletten, 2 maten voor diverse toepassingen

De tabletten zijn in 2 maten verkrijgbaar. Er zijn 21 grams tabletten voor kuipplanten, hanging baskets, bloembakken, grotere maten potplanten en voor bij de aanplant van bomen en heesters. Ook zijn er 10 grams tabletten voor kamerplanten. Beide maten meststoffen zijn in de webshop eenvoudig te bestellen.