Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie

De Boer Drachten

Jade 34
9207 GL, Drachten

Over ons

Kwaliteit en service is onze slogan en wij doen er met onze medewerkers (35) alles aan om deze slogan waar te maken, u als klant staat ten slotte centraal.

De_Boer_drachten_hoveniersbedrijf_leverancier

De Boer Drachten is uniek en bestaat inmiddels al meer dan 75 jaar. Wij leveren de artikelen (ruim 25.000) bestaande uit meer dan 200 merken direct uit eigen voorraad. De bestelde artikelen worden standaard de volgende werkdag bij u afgeleverd. Bekijk hier meer informatie over onze winkel aan de Jade.

Het assortiment van de Boer Drachten. Onze producten zijn toegespitst op de agrariërs, hoveniers, campinghouders, grond- weg- en waterbouw, (professionele) doe-het-zelvers en outdoor (in de ruimste zin des woords). Met eigen vervoer bezorgen wij met een vast routeschema in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en delen van Overijssel, Flevoland en Noord-Holland. Uiteraard kunnen wij in heel Nederland bezorgen dit doen wij in samenwerking met DHL en indien nodig (bv. artikelen met grote afmeting) met eigen vervoer.

Bezorgen en afhalen u kunt natuurlijk de artikelen door ons laten bezorgen de kosten bedragen € 5,- bij orders met een bestelgrote tot € 75,- incl. BTW. Is uw bestelling groter dan € 75,- dan worden de bestelde goederen door ons gratis geleverd. Wilt u de goederen zelf in het echt bij ons bekijken dan nodigen wij u van harte uit in onze vestiging waar al de producten op de website in het echt te bewonderen en direct te verkrijgen zijn.

Eigen werkplaats mocht er onverhoopt iets defect raken met uw aankoop dan staat er een team van 7 monteurs voor u klaar om het defect zo snel mogelijk te verhelpen.

Betaalmogelijkheden
In de mega store is het uiteraard mogelijk om contant en met pin te betalen. Daarnaast kunt u ook betalen met creditcard, zonder aanvullende kosten.

Wij wensen u veel kijkplezier op de webshop van de Boer Drachten de meest complete webshop voor Buitengewone Vakmensen.

CERTIFICERINGEN

GMP+
Certificering GMP+ staat voor “Good Manufacturing Practices” en heeft betrekking op opslag, transport en procedures rond diervoeders.

CDG
Certificaat CDG staat voor Certificatie Distributie in Gewasbeschermingsmiddelen en is een verplicht certificaat voor alle bedrijven die handelen in gewasbeschermingsmiddelen.

Securefeed

Een kopie van de certificaten is, indien gewenst, op te vragen.

Bekijk hier alle informatie over de certificeringen Van De Boer