Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie

Tuin & Landschap

Schipholweg 1
2316 XB , Leiden

Over ons

Tuin en Landschap is hét vakblad voor de hovenier en groenvoorziener in Nederland. Het blad richt zich op hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers, tuin- en landschapsarchitecten, ontwerpers en gemeentelijk groenbeheerders.

In Tuin en Landschap vindt u het laatste nieuws uit de groensector, zowel in print als digitaal via onze nieuwsbrief en website.

U leest er artikelen over nieuw sortiment, over tuinaanleg en -onderhoud, over ontwerp en inrichting van de groene ruimte. Maar ook artikelen over vakgenoten en over inspirerende projecten.

Vijf keer per jaar verschijnt een themanummer waarin de redactie dieper op één bepaald onderwerp ingaat, zoals Groen en Gezondheid of Onderhoudsarm Sortiment.

Daarnaast besteedt Tuin en Landschap ruim aandacht aan praktische zaken zoals het aanleggen van een vijver of keramische tegels leggen. Deze artikelen bundelen we op de website in het Dossier Vakmanschap.

Tuin en Landschap verschijnt in print 1x per 2 weken op de donderdag, in een oplage van circa 3.500. Op de website vindt u dagelijks nieuws, fotoreportages en aanvullende achtergrondinformatie bij artikelen uit het blad.

Op de website worden actualiteiten/nieuws gegeven en aanvullende achtergrondinformatie bij artikelen uit de magazines, zie: https://www.hortipoint.nl/tuinenlandschap/