Noviteit Groene Sector Vakbeurs

De Solem zonwering is al sinds jaar en dag een even stijlvolle als vertrouwde verschijning in de wereld van zonweringen. Stijl, kwaliteit en gebruikersgemak onder één zonwerend dak, om te genieten van een buitengewoon buitenleven. 

Om mensen ook tijdens toekomstige zomers een gebruiksvriendelijk product van topkwaliteit te kunnen blijven garanderen, hebben we de Solem aan een grondige analyse onderworpen en doorontwikkeld. Het resultaat? Een zonwering met onder andere;
• Sterkere en lichtere baleinen
• Vernieuwde RVS bedieningsstok 
• Nu tot 4 meter breed
• Handige eindvergrendeling. 
Dankzij deze doorontwikkelingen is deze sfeervolle zonwering nu nog gemakkelijker open en dicht te schuiven, en is de invloed van de wind verder gereduceerd. 

Kortom; een zonwering met nóg meer gebruikersgemak die ook nog eens heel eenvoudig zelf te monteren is. Eenmaal geïnstalleerd zit u er in zomer 2018 warmpjes bij wanneer de Solem opengeschoven staat, en heerlijk beschut wanneer u deze zonwering met één soepele beweging dicht heeft geschoven. Lekker vooruitzicht toch? 

Heeft u een pergola, terras of veranda tot wel 4 meter breed(!) en wilt u kennismaken met de Solem voor nog meer buitenplezier? Kom dan even gezellig langs bij de LuxxOut-stand: 322.