Marketing acties TuinKeur

door | 8 apr 2020 | Hoveniersbranche, Magazines, opmerkelijk

Afgelopen maanden heeft TuinKeur een tweetal marketingacties gehouden waarmee ze 85 consumenten blij hebben kunnen maken met verschillende prijzen. Dit door een enquête actie waar TuinKeur op meer dan 280 Facebook pagina’s van haar TuinKeur leden naar de mening van consumenten vroeg en een kleine duizend recensies in maart op HovenierNederland. De acties zijn goed geslaagd, aldus de marketing afdeling van TuinKeur. Na aanleiding van de acties hebben ze veel leuke reacties mogen ontvangen.

De aangesloten TuinKeur hoveniers profiteren ook van de gedane marketingacties. Middels deze acties zijn er voor komende tijd veel nieuwe ideeën ontstaan. De redactie van hovenierszaken vroeg zich af of het een eenmalige actie was of dat hoveniers en consumenten meer kunnen verwachten. Het antwoord was dat dit zeker niet eenmalig was, en dat er meer leuke acties aan zitten te komen.

Voor meer informatie over Tuinkeur zie https://tuinkeur.nl/zakelijk/

Misschien vind je dit ook interessant
Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

In Emmeloord gaat wat moois gebeuren want Thermoflor kreeg van Stef en Joost Munsterman de opdracht om het tuincentrum in de Noordoostpolder ingrijpend te verbouwen. Het grootste deel van de oude Venlokassen maken plaats voor moderne hoge Venlobouw én een breedkap-kas...