Editie 2017

Met ruim 500 professionals en 40 exposanten kunnen we spreken van een groot succes. Het was een dag vol verrassingen. Met boeiende sprekers, eten en drinken op meesterlijk niveau, meer dan 50 noviteiten voor volgend jaar en een feestelijke muzikale afsluiting was dit een dag om nooit meer te vergeten. Lees hier het verslag van het event en bekijk hier de foto’s. 

Event groot succes!

Donderdag 19 Oktober was alweer de derde keer dat ik Meesters in de tuin mocht organiseren. Wat in 2015 begon met een idee, 12 leveranciers, 90 relaties en een BBQ is anno 2017 (pas 3 jaar later) uitgegroeid tot een professioneel event met ruim 500 professionals, 40 partners en 3000m2 inspiratie. De hoeveelheid complimenten die ik na afloop mocht ontvangen via sociale media, WhatsApp en e-mail geven een onbeschrijflijk gevoel. Het is de waardering voor alle nachtelijke uren en weekenden die we hebben moeten doorhalen om dit van de grond te krijgen. Het is een event wat ik er “naast” doe en er dus ook “naast” heb georganiseerd. Naast mijn oorspronkelijke activiteiten voor mijn organisatie Trivium Ceramics, sinds 2010 importeur & leverancier van bijzondere en hoogwaardige harde (keramiek, natuursteen, beton) materialen voor de buitenruimte. Het feit dat ik echter al vanaf 2015 overtuigd ben van het feit dat we moeten voorzien in deze behoefte (het samenbrengen van meesters om kennis & inspiratie te delen) geeft mij een onwaarschijnlijke hoeveelheid extra energie.

EDITIE 2018

Dat we hebben voorzien in deze behoefte blijkt, naast de overweldigende reacties wel uit het aantal verkochte kaarten. De bétere hovenier, tuinarchitect en tuinontwerper is bereid geweest om te investeren in zijn/haar netwerk en ontwikkeling en dat voelt goed. Het is de namelijk de basis om dit event verder uit te ontwikkelen. Hoe we jullie volgend jaar weer gaan verrassen houden wij nog even geheim maar wil je als eerste op de hoogte zijn, meld je dan HIER aan voor de nieuwsbrief editie 2018!

UNIEK

Meesters in de tuin is een uniek event in Europa. Ik zeg regelmatig dat hetgeen je nooit bij ons zult zien is: “rechte gangpaden”, “tapijttegels”, “aluminium stands” en “TL-verlichting”. Het woord “beurs” zal ook niet zo snel vallen en is ook minderwaardig als je ziet hoe we dit event neerzetten. Nee, het is oprecht een bijzonder event. Het gaat om de beleving, de sfeer en iedere Meester in de tuin moet het hele jaar uitkijken naar dit moment van samenkomen. Dit is het jaarlijkse moment waar je al je collega’s uit de markt weer tegenkomt. Van zwembadbouwers tot landschapsarchitecten en van groenprofessionals tot tuinontwerpers. Iedereen is erbij! Daarnaast is het een jaarlijks moment waar de partners hun noviteiten voor het opvolgende jaar kunnen laten zien. Product innovaties en ontwikkelingen vind je hier en daarom is Oktober ook zo’n goed moment. De opvolgende maanden November t/m Februari zijn namelijk dé maanden om als leverancier/producent met de hovenier/tuinarchitect in gesprek te gaan over het aankomende seizoen. Laat Meesters in de tuin dan het startmoment zijn daarvoor.

Heb jij het fotoalbum van editie 2017 al bekeken? Klik hier voor alle foto’s.

FEEDBACK

“Verbinden” en “delen is vermenigvuldigen” zijn belangrijke kenmerken van het event. Wij kunnen het dan ook niet alleen, en horen heel graag jouw feedback en input. Ben je van mening dat we iets anders moeten doen of heb je een goed idee voor de aankomende editie? Ga met ons in gesprek en neem nu contact met mij op. Je kunt mij direct bereiken via info@meestersindetuin.nl

PLATFORM

Wat nieuw is dit jaar, is dat Meesters in de tuin niet meer alleen een event is. Het is gegroeid naar een inspiratieplatform mét een jaarlijks event als hoogtepunt. Dit betekend dat wij namens alle partners jullie het gehele jaar zullen blijven inspireren. Dit zullen we actief op social media doen middels FacebookInstagramLinkedIn en ons Youtube kanaal. Daarnaast ontvangen jullie als bezoeker maandelijks een nieuwsbrief per e-mail. De website gebruiken we verder als blog en als basis voor alle aangesloten partners. Dit is ook de plek waar je alle profiel pagina’s van de partners kunt vinden en indien gewenst contact met ze kunt opnemen.

Fijn weekend Meesters!

Met vriendelijke groet,

Niels in ’t Veen
Trivium Ceramics


Wil je als eerste op de hoogte zijn over de volgende editie in 2018? Schrijf je dan hier in voor de speciale nieuwsbrief.