Met de nieuwe Evenementenhal App haalt u meer uit uw beursdeelname

Graag laten we u kennis maken met de Evenementenhal App. Een vakbeurs is het moment om in contact te komen met uw doelgroep. Om na de beurs in contact te blijven met de bezoekers, is het essentieel dat u alle informatie over de lead goed vastlegt. Is het een beslisser, is er een koopbehoefte, wat is de gewenste opvolging? Deze informatie wilt u direct vastleggen, zodat u meteen aan de slag kunt met de juiste follow-up! Evenementenhal ontwikkelde deze app zodat u nog meer uit uw beursdeelname kunt halen.

Bekijk hier de video:

Altijd de laatste beursinformatie
Via de Evenementenhal App heeft u altijd toegang tot informatie over de deelnemers, plattegrond, het beursprogramma en het laatste beursnieuws.

Gerichte follow-up van beursleads
Met de Evenementenhal App heeft u een innovatieve tool die uw leads registreert & kwalificeert. Binnen een paar seconden is de lead geregistreerd en heeft u alle leadinformatie binnen handbereik. De app is snel en gemakkelijk te gebruiken door u en uw standbemanning. Met uw camera scant u de badge van de lead, en het contact en al haar gegevens zijn vastgelegd. Vervolgens kunt u direct de informatie versturen via een e-mailadres.

Evenementenhal App

Inzicht in uw beursperformance
Met de data die de App verzameld heeft u een heldere rapportage die inzichtelijk maakt hoe succesvol uw beursdeelname is. Wat is de kwaliteit van de leads, wat was de drukste dag, hoe succesvol is de standbemanning? Allemaal waardevolle inzichten waarmee u in staat bent de beursperformance te verbeteren.

Hostesses tijdens de beurs
Tijdens de beursdagen staan hostessen voor u klaar om u te helpen met al uw vragen m.b.t. de beursapp.

Download de App in de Google Play Store

Download de App in de Apple App Store