Met hyacinten op pot kun je de lente al ruiken. De geur van de bloemen geeft een vrolijk zomers gevoel op een nog koude lentedag. De mooiste hyacinten uit de Hyacint Pearl-collectie zorgen voor een prachtig plaatje in de woonkamer, op het terras of op het balkon.

De prachtige blauwe hyacint ‘Blue Pearl’ heeft een stevige bloemsteel en een prettige geur. ‘Blue Pearl’ is er één uit een kleurenfamilie van vier. Deze soorten staan bekend als ‘Pearl’s Passion’ en behoren tot de beste hyacinten-op-pot.
De heerlijk zoete lentegeur van ‘Purple Sensation’ vult uw kamer, balkon of terras. De bloemen zijn prachtig paars gekleurd en brengen het echte lentegevoel naar boven.
De prachtige roze variant ‘Pink Pearl’ en de smetteloos witte hyacint ‘White Pearl’ kenmerken zich door hun stabiliteit en lange bloeitijd.

20140302_ibulb2

Muscari (druifjes)

‘White Magic’ is de eerste witte variant van de bekende blauwe druif die geschikt is als bol op pot. Een voordeel van deze ‘witte druif’ op pot is het stevige, kortblijvende blad, waardoor de prachtige trosjes witte bloemen mooi tot hun recht komen. Elk spaantje aan de bol geeft een bloemetje, zo puur als sneeuw.

20140302_ibulb3

De ‘Magic Muscari’-serie is sinds januari 2008 op de markt, en bestaat naast de ‘White Magic’ ook uit de helderblauwe ‘Blue Magic’ en de lichtblauwe ‘Ocean Magic’. De lange houdbaarheid maakt dit product extra aantrekkelijk. Als de druifjes zijn uitgebloeid, kunnen de bolletjes in de tuin worden gezet. Zo kun je jaar na jaar genieten van deze heldere boodschapper van de lente.

20140302_ibulb4