Milieuvriendelijke bestrijding van onkruid

door | 28 feb 2020 | Hoveniersbranche

Milieuvriendelijk zijn wordt steeds belangrijker en op het gebruik van chemische artikelen wordt steeds meer neergekeken. Dit geldt ook voor het onderhouden van je tuin.

Niet elke consument is zich ervan bewust dat er genoeg milieuvriendelijke alternatieven zijn. Bij TuinKeur komen er veel vragen binnen van consumenten over het milieuvriendelijke manier van onkruid bestrijden.

Daarom heeft TuinKeur met een artikel op hun website hierover consumenten ge├»nformeerd. In het artikel staan verscheidene manieren waarop onkruid op een groene en duurzame manier verwijdert kan worden

Als hovenier kan jij ook helpen met het informeren van de consument. Dit kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van een onkruid flyer of door te verwijzen naar het artikel om je klanten te informeren.

Hoveniers werken op een groene en duurzame wijze zodat de tuin en de natuur zo gezond mogelijk blijft.

Misschien vind je dit ook interessant
Interview over TuinKeur pro

Interview over TuinKeur pro

Een tijdje terug sprak ik een hovenier die enthousiast over zijn werk vertelde en zijn bedrijfsvoering. Hij vertelde dat hij meer tijdswinst had door gebruik te maken van het automatisering software van TuinKeur. Ik was benieuwd...