De prijsuitreiking Tuin van het Jaar op 9 april was laatste officiële activiteit van Hoveniers Informatie Centrum (HIC). VHG-directeur Egbert Roozen sprak zijn waardering uit voor alle activiteiten, waarmee de hoveniers- en de groenvoorzienersbranche de afgelopen jaren op de kaart is gezet. Branchevereniging VHG zal de collectieve promotie voortzetten, inclusief de Tuin van het Jaar-competitie.

De behoefte aan collectieve promotie blijft ook na het stoppen van het HIC bestaan. “Collectieve promotie blijft nodig om de koek voor ons allen te vergroten”, aldus Roozen. “Niet alleen een goed imago, maar ook marketing. De verworvenheden van het Hoveniers Informatie Centrum mogen niet verloren gaan.” Branchevereniging VHG pakt het stokje graag over van het HIC. “We hebben de eerste stappen voor de collectieve promotie inmiddels gezet met het concept voor de levende tuin.” Samen met de Vakgroep Hoveniers zal de vereniging ook een vervolg geven aan de Tuin van het Jaar-competitie.

Roozen sprak zijn trots uit op de geweldige creativiteit en visie van de mensen in de branche. Hij bedankte iedereen die zich de afgelopen jaren voor het Hoveniers Informatie Centrum heeft ingezet.

bron van het bericht:  VHG