Een volledig nieuw online platform voor uitvoerenden in de groene sector is gelanceerd om kennis te delen binnen de branche. Vakblad TuinVAK wordt gericht verspreid onder hoveniersbedrijven, gemeentelijke groenafdelingen, tuin- en landschapsarchitecten en beheerders van begraafplaatsen en sportvelden.

“TuinVAK nummer één van jaargang één is in februari voor het eerst verspreid en online gepubliceerd en daar mogen we trots op zijn. Na maanden van grondige voorbereidingen en gesprekken met vele bedrijven en afnemers in de branche hebben we de eerste artikelen geschreven. Vakblad TuinVAK en de bijbehorende online kanalen zoals de nieuwsbrief en de sociale media richten zich nadrukkelijk op projectbeschrijvingen en inspiratie voor projecten. Het vakblad en de website bevatten onder meer het laatste nieuws en innovaties uit de branche. En in de handige bedrijvenindex zijn leveranciers van materialen en gereedschappen gemakkelijk en snel terug te vinden”, aldus Wouter Sanders van Sanders Media BV.

Waterberging

“Een van de eerste artikelen in TuinVAK nummer één gaat over watermanagement in de tuin,” aldus Wouter Sanders. “Nu hevige stortbuien als gevolg van klimaatverandering een gegeven zijn, zetten steeds meer gemeenten en waterschappen in op het afkoppelen van het hemelwater afkomstig van daken. Onder meer aanpassing van de erfverharding is dan noodzakelijk, maar wat is de juiste oplossing in een specifieke situatie en waar hangt dat vanaf?”

Over Sanders Media BV

Sanders Media BV is een innovatieve print en online uitgeverij met vier vakbladen en online platforms gericht op verschillende branches. Vakblad Bouw & Renovatie is hét vakblad voor de uitvoerende (ver)bouwer. Vakblad SGA is gericht op schilders, glas- en afbouwbedrijven en Vaktijdschrift Interieurbouw is een onafhankelijk vaktijdschrift bestemd voor vakbedrijven in de interieurbouw, interieurarchitecten, beroepsopleidingen en toeleveranciers in de interieurbouwbranche. “Met de nieuwste aanwinst, TuinVAK, richten we ons op de groene sector met een volledig aanbod voor uitvoerende vakmensen die werkzaam zijn in het groen. Alle vakbladen versterken elkaar en zo kunnen we slimme branche-overschrijdende netwerken maken”, aldus Wouter Sanders.

Bezoek de website voor meer informatie en inspiratie: www.TuinVAK.nl