Planten anders
Op 30 oktober 2012 verschijnt een nieuw plantenboek van Ki Plant Concept: XL Plants Around. Het inspiratieboek gaat over de toepassing van grote planten in het interieur en over kleine planten die, in grote hoeveelheden bij elkaar gezet, even indrukwekkend worden. XL Plants Around toont innovatieve ideeën voor de toepassing van planten bijvoorbeeld verwerkt in meubels of bevestigt aan muur en plafond. Ook zijn er groene wanden te zien die versieren, verdelen, de weg wijzen en overweldigen.                                                                                                                         

Sfeerbepalend
In XL Plants Around zijn fraaie foto’s te zien van planten die in elk interieur, zowel zakelijk als privé, de toon zetten en de sfeer bepalen. De toenemende rol die groen in het interieur speelt én het succes van eerdere boeken in de reeks XL vormden de bron voor nieuwe ideeën. Uitgever Sander Kroll: “Samen met styliste Elize Eveleens hebben wij planten op creatieve en innovatieve wijze op boeiende locaties geplaatst. Daarbij zijn uiteenlopende soorten en opmerkelijke potten in trendy kleuren gebruikt. De planten zijn staand, hangend, solitair en in grote of kleine massa’s toegepast.” Het boek is bedoeld als inspiratiebron voor binnenhuisarchitecten, interieurspecialisten, vormgevers, interieurbeplanters en groenliefhebbers.

Eerdere succesvolle plantenboeken van Sander Kroll verschenen in 1999 (Plants Extra Large), 2006 (Feeling Good with Plants Extra Large) en 2009 (Plants XL).

Het boek XL Plants Around is verkrijgbaar voor € 34,50 via www.kiplant.com of info@kiplant.com

Boekspecificaties
Formaat 247 x 320 mm, 176 pagina’s, 150 foto’s, fc, ingebonden
ISBN-nummer: 978-90-76710-006