Om duidelijkheid richting de consument te bieden in het grote aantal hoveniers in heel Nederland is drie jaar geleden het idee gekomen om HovenierNederland op te zetten. Een recensiewebsite speciaal opgezet voor de groene sector, de hoveniers branche.

Wat begon als een idee werd al snel uitgevoerd. Praktische problemen werden overwonnen en het succes begon te groeien. Inmiddels drie jaar na het idee introduceren zij een nieuwe site. Nieuw in opbouw én lay-out. Met name de technische mogelijkheden zijn nu eenvoudig uit te breiden. Het is makkelijker geworden om te zoeken. Belangrijk verschil: het zoeken gaat ook vele malen sneller. Daarnaast is de site nu ook geschikt voor alle apparaten. Om het de consument makkelijker te maken kan deze eenvoudig sorteren en filters toepassen. Het aantal filters zal steeds verder worden uitgebreid, zodat de consument de hovenier van zijn/haar wensen het beste kan vinden!

Veel hoveniers weten de website al te vinden. En belangrijker, veel hoveniers laten hun klanten recensies schrijven. Er zijn al verschillende hoveniers met 20 tot 50 recensies. Met de komst van de recensieformulieren is het helemaal hard gegaan.

Doet u al mee?

Deelname voor alle hoveniersbedrijven is gratis. Wilt u een uitgebreide vermelding, gebruik maken van verschillende diensten en gratis recensieformulieren? Dan is een vermelding als topadverteerder ook een optie.

Groene Sector Hardenberg

Volgende week zijn we ook te vinden op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Heeft u vragen? Wilt u weten hoe het precies werkt? Kom dan langs in Hardenberg op stand 122.

HovenierNederland op Groene Sector Vakbeurs