Met nog drie maanden te gaan noteert Plantarium 2015 tot nu toe al een mooi deelnemersveld. Voor de drieëndertigste editie hebben 270 deelnemers zich ingeschreven. Er is sprake van een sterk internationaal deelnemersveld.

Onder de 270 deelnemers zijn 50 deelnemers van buitenlandse komaf uit elf verschillende landen. Opvallend veel bedrijven, vijftien in totaal, vertegenwoordigen het buurland Duitsland. Op dit moment zijn nog acht plaatsen op de beurs beschikbaar.

Deelnemersbijeenkomst

Het thema van Plantarium, Focus op Verkoop, krijgt aandacht op de deelnemersbijeenkomst op 4 juni a.s. in het Plantariumgebouw. Andere onderwerpen die middag zijn keuringen, samenwerking (o.a. met Tuinzaken Retail Experience) en publiciteit. Met name bij het laatste onderwerp wordt benadrukt hoe belangrijk een gericht uitnodigingsbeleid is voor een succesvolle beurs en beursdeelname.

Programma

Topper van Plantarium is en blijft de nieuwighedenkeuring. Elk jaar zien circa 100 nieuwigheden het licht op Plantarium. De inzendingen staan dit jaar in het middelpunt van de beurs op de centrale as van Plantarium. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een klantencontactavond met deelnemers van Plantarium en Groen-Direkt op woensdagavond. De komende maanden worden nog meer programmaonderdelen uitgewerkt.

Internationale vakpers

Plantarium verheugt zich wederom op de komst van veel internationale journalisten. Aan de vooravond van Plantarium wordt de pers verwelkomd met een Meet & Eat met deelnemers en een aantal bestuursleden van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor de nog resterende vierkante meters kan via www.plantarium.nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met info@plantarium.nl. De 33e editie wordt gehouden van 26 t/m 29 augustus 2015 in het Plantarium gebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie is te vinden op www.plantarium.nl.