Omzet of winst?

door | 5 jan 2020 | Hoveniersbranche

​De redactie kreeg het boekje in handen van Jelle Westra: maak omzet winst.

Deze hernieuwde uitgave geeft de lezer vooral veel praktische tips over: inzicht, cijfers, communicatie en welke kennis moet je als ondernemer hebben? Wat mij vooral opviel is dat het boek niet alleen voor hoveniers interessant is maar zeker ook voor de kleine zelfstandige. Immers veel kleine zelfstandige bedrijven zijn minder bezig met deze onderwerpen, terwijl ze dit wel zouden moeten zijn.

Wij hebben Jelle Westra gebeld en gevraagd hoe zijn boekje nu in de praktijk gebruikt kan worden en zijn er voorbeelden van bedrijven die nu het echt anders doen? “Als ondernemer wil je groeien terwijl je klant daarvan profiteert. Door beter inzicht te krijgen in cijfers, het begrijpen van jaarcijfers en de kracht van communicatie. Dit garandeert voor jou als ondernemer betere inkomsten en winst”, aldus Jelle Westra.

Regelmatig coacht hij (Jelle) hoveniers zodat ze als ondernemer echt geld verdienen en meer inzicht krijgen. Deze coaching is voor iedere hovenier die meer wil weten en als ondernemer wil gaan groeien. Wil je meer weten over de coaching trajecten? Neem dan contact op met TuinKeur.

Misschien vind je dit ook interessant
Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

In Emmeloord gaat wat moois gebeuren want Thermoflor kreeg van Stef en Joost Munsterman de opdracht om het tuincentrum in de Noordoostpolder ingrijpend te verbouwen. Het grootste deel van de oude Venlokassen maken plaats voor moderne hoge Venlobouw én een breedkap-kas...