Inmiddels een vast gegeven in onze branche: elke twee jaar vindt het congres voor groene ondernemers plaats. Ook in 2018 organiseert TuinKeur weer dit congres voor én door de branche. Noteer 14 september 2018 vast in uw agenda. Dit congres geeft de hovenier handvaten voor het ondernemerschap van morgen. Met lezingen en diverse workshops van professionals binnen en buiten de branche is er volop inspiratie voor de ondernemende hovenier.

Hoveniersbranche evenement

GardenExperience is een ondernemerscongres voor de hoveniersbranche.

GardenExperience is een belangrijk platform in de hoveniersbranche gericht op elkaar ontmoeten en uitdagen. Hoe blijven we als ondernemer scherp? Samen inspireren en motiveren!

Daarom is er voor iedereen binnen de hoveniersbranche ruimte om deel te nemen aan het congres. Dit kan op verschillende manieren. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden voor branchepartijen. 

Thema 2018: ‘Communicatie bepaalt het resultaat’

De klant stelt hoge eisen. Aan de hovenier, de uitvoering, de nazorg. Met deze veeleisende klant moet goed gecommuniceerd worden. Communicatie is een vaardigheid die onderbelicht wordt in vakopleidingen. Toch weet menig hovenier hoe belangrijk goede communicatie is in deze tijd. Hoe gaat u om met klachten of kriti sche klanten? Daarom is ‘Communicatie bepaalt het resultaat’ het thema van GardenExperience 2018. Deze website licht een tipje van de sluier op over GardenExperience 2016. Twijfelt u om te gaan? Laat dit de eerste stap naar verandering zijn: meld u aan en ik garandeer u dat 16 september een leerzame dag wordt voor u en uw bedrijf!

Kaarten GardenExperience 2018

Bestel nu tickets.

DIRECT AANMELDEN

Voor meer informatie kijkt u op: www.gardenexperience.nl