Wat is jouw favoriete bloem?

Bloemen verrassen altijd, maar lievelingsbloemen zijn extra persoonlijk en speciaal. Vanaf 16 november gaan fleurige flowerboys op mooiwatbloemendoen.nl samen met jou op zoek naar lievelingsbloemen. Niet alleen die van jezelf maar ook die van bijvoorbeeld je vriendin, buurvrouw of tante.

 Weet jij het al?
Uit een peiling van Bloemenbureau blijkt dat veel mensen niet weten wat de lievelingsbloem van een ander is. Een beetje jammer, want als je weet dat iemand gek is op lelies, dan maak je iemand natuurlijk extra blij met een lelieboeket. Ga daarom op zoek naar jouw lievelingsbloem en die van jouw vriendinnen en familie. Vijf shirtless flowerboys helpen je graag op de website mooiwatbloemendoen.nl.

Fleurs & Flowers
Frankrijk en Engeland gingen Nederland voor en gaven massaal antwoord op de fleurige hamvraag. Françaises blijken het meest van rozen, lelies en pioenrozen te houden. Britse vrouwen van rozen, tulpen en lelies.

Voor jou van mij
Van 16 november tot 2 december 2012 kun je op zoek gaan naar lievelingsbloemen via mooiwatbloemendoen.nl. In een bloemenkas leiden hulpvaardige flowerboys je in een paar muisklikken naar jouw favoriete bloem. Je kiest daarbij uit 24 verschillende bloemen. Heb je jouw lievelingsbloem gevonden? Raad dan die van een vriendin, buurvrouw of tante en maak automatisch kans op een boeket lievelingsbloemen voor allebei. Dat is speciaal voor jou en een ander.

Doe vanaf 16 november mee met het spel ‘Wat is jouw lievelingsbloem?’ via mooiwatbloemendoen.nl en maak dagelijks kans op een boeket lievelingsbloemen. De actie duurt tot 2 december 2012.

Samen met fleurige flowerboys op zoek naar lievelingsbloemen op mooiwatbloemendoen.nl

Samen met fleurige flowerboys op zoek naar lievelingsbloemen op mooiwatbloemendoen.nl