Wildernistuin dochter

Peek Hoveniers steunt Hovenier Helpt : wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Peek Hoveniers voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

Projectomschrijving

Ik wil graag de tuin van mijn dochter aanmelden. Door nalatigheid van haar voormalige begeleidster heeft ze vanaf februari ruim een half jaar zonder inkomen gezeten. Daardoor heeft ze ruim een half jaar bij mij ingewoond. Gelukkig heeft haar huidige begeleidster het voor elkaar gekregen dat ze haar uitkering weer krijgt en sinds afgelopen weekend woont ze weer in haar huisje. Het was wel schrikken toen ze thuis kwam. Haar voor- en achtertuin zijn helemaal overwoekerd. Ze moet via het pad van de buren naar haar voordeur. Omdat mijn dochter autisme heeft, heeft ze weinig sociale contacten en zit ze graag in haar tuin. Helaas is dit op dit moment niet meer mogelijk. Omdat ze ook reuma heeft, is het voor haar niet te doen om de tuin weer fatsoenlijk te krijgen. Ik kan helaas ook niet veel doen wegens ME en fibromyalgie. Na al die ellende van geen geld te hebben gehad en heel veel stress verdient ze een fatsoenlijke tuin.

HovenierHelpt-PeekHoveniers-Enschede HovenierHelpt-PeekHoveniers-Enschede HovenierHelpt-PeekHoveniers-Enschede

Uitvoering project Hovenier Helpt door Peek Hoveniers

Onderstaand enkele foto’s en een video impressie van de uitvoering van het project Hovenier Helpt.

 

 

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. Meer informatie over dit project vindt u op de website van Hovenier Helpt.

Logo Hovenier Helpt