Met het oog op Moederdag wordt er op donderdag 5 mei (Hemelvaartsdag/Bevrijdingsdag) bij Plantion wel geveild. Plantion geeft aan deze veildag een bijzonder tintje met extra mooie aanvoer van Moederdagproducten en activiteiten voor bestaande en nieuwe klanten. Het veilen op 5 mei start om 05.30 uur. Groothandelscentrum Plantion is eveneens geopend (06.00 tot 20.30 uur).

Voor zowel bestaande als nieuwe klanten is er genoeg reden om op 5 mei naar Ede te komen. Met het oog op Moederdag (8 mei) brengt Plantion een mooi en extra breed assortiment aan Moederdagproducten voor de klok. Ook worden klanten getrakteerd op wat lekkers bij de koffie. Geïnteresseerde nieuwe klanten zijn van harte welkom deel te nemen aan een rondleiding om de marktplaats te leren kennen.

 

Plantion

Plantion te Ede is een moderne, complete en inspirerende marktplaats voor kwekers en sierteeltdetaillisten. Met 142 medewerkers creëert Plantion optimale afzetmogelijkheden voor producten van haar aanvoerders. Plantion combineert onder één dak een klokveiling (dagverse bloemen en planten), een groencentrum (boomkwekerijproducten) en een groothandelscentrum (bloemen, planten en bloemisterijartikelen). Daarnaast bemiddelt Plantion rechtstreeks tussen kweker en koper. Over 2015 realiseerde Plantion een omzet van 91,6 miljoen euro. Meer informatie: www.plantion.nl.