IJsselstein, 8 Mei 2017 – Heuchera Plum Power is super sterk en kan goed tegen extreme kou en extreme warmte. Hij is ziekte-ongevoelig en komt jaar na jaar terug waar andere Heuchera variĆ«teiten opgeven.

Genoeg reden voor Michael Perry om deze schoonheid te laten vereeuwigen op zijn arm. De tatoeage staat voor het langdurige plezier dat Plum Power in de tuin geeft. De tatoeage is gesponsord door de veredelaar van deze prachtige Heuchera, Luc Klinkhamer. Een memorabel moment!

Behalve sterk, is Heuchera Plum Power ook een echte schoonheid. Hij heeft een stevige habitus en mooi, opvallend blad met een donkere bladtekening. De bladkleur verandert gedurende het seizoen van wijnrood tot chic paars-roze met een vleugje zilver. De bladeren kunnen wel 25 cm breed en 40 cm lang worden. Eind juni produceert Plum Power donkerroze bloemen die in september nogmaals verschijnen. Plum Power is perfect voor in een pot op het terras of balkon, in vaste plantenborders en in gemengde containers. Plantipp B.V. verzorgt het management van Heuchera Plum Power. Voor verkrijgbaarheid kunt u terecht op onze website: https://www.plantipp.eu/planten/heuchera-villosa-plum-powerpbr/.

Impressies: