‘in-lite ready’ GeoCeramica® tegels

Vanaf dit voorjaar zijn alle GeoCeramica® tegels van MBI verkrijgbaar met een voorgeboorde 60mm of 22mm uitsparing, geschikt voor de in-lite grondspots FUSION, HYVE en FLUX. Heb je in je tuinontwerp een GeoCeramica® terras met verlichting ingetekend, dan bestel je vanaf nu dus simpelweg tegels met een gat. Zelf boren is niet meer nodig!

De sparingen voor de in-lite armaturen zijn in verschillende maten én in verschillende posities verkrijgbaar in alle GeoCeramica® tegels. Hierdoor heb je eindeloos veel mogelijkheden in het verlichten van een terras, pad en oprit.

En dat is niet alles! Wanneer je nu ‘in-lite ready’ GeoCeramica® tegels bestelt, maak je kans op prachtige prijzen. Lees snel verder voor meer informatie!

Zo word je één van de winnaars!

Als je nog voor 1 juli a.s. kennis maakt met de in-lite ready GeoCeramica® tegels, maak je kans op een aantal mooie prijzen. We geven namelijk 5 lichtpakketten met 6 in-lite grondspots weg en 5 in-lite kledingsets bestaande uit een vest en trui.

Wil je kans maken op deze prijzen? Bestel dan ‘in-lite ready’ GeoCeramica® tegels en vul het digitale formulier in!

FORMULIER WINACTIE

Je kunt er ook voor kiezen om de actiekaart bij de dealer in te vullen en in te leveren. Bekijk in het overzicht welke dealers zijn aangesloten bij de actie!

OVERZICHT DEALERS WINACTIE

Actievoorwaarden

Houd onze Facebook- en/of Instagram pagina in de gaten of jij tot de winnaars behoort! De winnaars worden uiteraard ook nog per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Deze actie is alleen geldig bij in-lite dealers die tevens ook MBI dealer zijn.

Ontdek de mogelijkheden!

Wil jij meer weten over de verschillende mogelijkheden en/of ben je benieuwd naar voorbeelden van GeoCeramica® projecten met voorgeboorde in-lite sparing? Lees dan verder!

MEER INFORMATIE