Wanneer:                          15 tot en met 17 maart 2016
Openingstijden:              07.30 tot 17.00 uur

Na een mooie start met de twee voorjaarsbeurzen in februari, organiseert Floralis Boskoop deze maand de eerste presentatie in een reeks van zeven presentaties onder de naam ‘Samen beleven’.

Tijdens dit 3 daagse evenement nodigt Floralis Boskoop hoveniers, tuincentra, groothandel en exporteurs uit om kennis te maken met het uitgebreide assortiment boomkwekerijproducten en aanverwante artikelen.

Extra aandacht tijdens deze presentatie is er voor Magnolia, Rhododendron/Azalea en klimplanten en voor aanverwante producten zoals bodemverbeteraars, diverse meststoffen en graszaad van de firma Ecostyle. Floralis Boskoop is sinds februari officieel verkooppunt van Ecostyle.

Speciaal voor de hoveniers wordt woensdagavond 16 maart een Workshop georganiseerd over het leggen en verwerken van kunstgras in projecten. Deze Workshop wordt gegeven door de nieuwe leverancier van Floralis Boskoop; EasyLawn. Meer informatie over deze workshop en het aanmelden  is terug te vinden op de website van Floralis Boskoop onder Workshop Kunstgras.

Locatie: Cash & Carry Floralis Boskoop, Denemarkenlaan 9 te Hazerswoude

Klimplanten Ecostyle Floralis

Meer informatie: www.floralisboskoop.nl