Vasteplanten, tafelvijver met waterplanten, Buxus, fruitplanten en nog veel meer moois stond klaar voor de drie prijswinnaars van de Open Kwekerijdag prijsvraag. De Fam. Stockmann uit Bunnik, Jesse Pauw uit Waddinxveen en Saskia van de Wereld uit Hillegom mochten de mooie planten ophalen bij handelscentrum Groen-Direkt in Boskoop. Zij waren zeer verrast met al het moois en gaan de planten een mooi plekje geven in hun tuin.

“De Open Kwekerijdag vonden wij al erg mooi. Leuk om te zien hoe planten geteeld worden en wat er allemaal bij komt kijken. We komen al meerdere jaren naar deze mooie dag en nu winnen we ook nog een mooi plantenpakket met de planten die we die dag hebben gezien in de bedrijven”, aldus de prijswinnaars.

De Open Kwekerijdag werd op zaterdag 18 juni voor de zesde keer georganiseerd in de regio Boskoop. Ruim 4.700 plantenliefhebbers wisten de weg naar de Nessepolder in Boskoop te vinden om hier bij vijf verschillende boomkwekerijbedrijven te gaan kijken. Een foto impressie van de Open Kwekerijdag staat op www.openkwekerijdag.nl

winnaar vd wereld 1

winnaar jesse pauw 1