Ben jij een echte innovator? Kún jij niet anders dan out of the box denken? Dwaal jij altijd van de platgetreden paden af? Dan is het sfeercongres2012 echt iets voor jou! Schrijf je nu in met de kortingscode: beleving 

Je ontvangt maar liefst 50% korting. Ik ontmoet je graag op 1 november as in het Nai te Rotterdam.

Sfeercongres 2012: ‘ Is prettig-voelen te ontwerpen?’

Sfeercongres 2012

November 1, 2012 at 9:30 AM – 6:00 PM
Nai, Museumpark 25 Rotterdam
http://www.sfeercongres2012.nl

Iedereen voelt zich graag fijn in de ruimten waar hij komt: op kantoor, in de trein, thuis, op straat. Of er zo’n prettig gevoel ontstaat, hangt af van sfeer. Sfeer is echter moeilijk te vangen. Vraag honderd mensen wat het is en je krijgt honderd verschillende antwoorden. Toch kunnen ontwerpers van binnen- en buitenruimten leren sferen te ‘ontwerpen’. Als ze weten uit welke tien elementen sfeer bestaat en hoe deze elkaar beinvloeden, kunnen ze een omgeving creeren die zo prettig aanvoelt dat geen mens er (eigenlijk) nog weg wil. Dit vereist een andere werkwijze en omgekeerd ontwerpproces. Nieuwsgierig?

Tijdens het Sfeercongres neemt landschapsontwerper Angelique Nossent en een gevarieerd gezelschap van sfeerexperts u mee op een levendige tocht langs de tien elementen van sfeer. Kennis delen en opdoen, inspiratie in- en uitademen, vakspecialisten en andere interessante mensen ontmoeten: dit staat tijdens het congres centraal.

Het Sfeercongres is voor iedereen die de wereld een stukje aangenamer wil maken voor zichzelf, voor anderen; als professioneel ontwerper, productmaker of sfeerminnend hobbyist. Ontdek wat er over sfeer bekend is, maar nog nauwelijks wijd is verspreid.

Kijk voor het programma en de sprekers hier: http://www.sfeercongres2012.nl/?q=node/35