snoek5 MROp zijn bedrijf in het Friese Grou ontvangt Douwe Snoek een breed assortiment fonkelnieuwe handgedragen gereedschappen van Husqvarna. Snoek vervangt daarmee zijn huidige machinepark van andere leveranciers en kiest volledig voor het Zweedse merk met zowel accu als benzine aangedreven motor. Husqvarna-dealer Willem Hooghiemstra uit het nabijgelegen Hurdegaryp en Arian Essenstam van Husqvarna Nederland zijn bijzonder blij met Snoeks keuze.

 

Samenwerking

Douwe Snoek: “We hebben niet alleen gekozen voor de uitstekende kwaliteit van de Zweedse machines maar het grote verschil met andere aanbieders wordt eigenlijk gemaakt door het partnership dat wij met z’n drieën aangaan. Het machinepark is de basis, maar de samenwerking heeft veel extra’s zoals Husqvarna Fleet Services.

snoek6 MRHiermee krijgen wij optimaal inzicht in effectiviteit van machine-inzet, arbeidsuren en duurzaamheid. Ook zaken als Husqvarna Finance, producttrainingen, advies en een klankbordfunctie zijn voor ons minstens even belangrijk. We gaan nu als team een meerjarige samenwerking aan, met ieder zijn eigen expertise. We kunnen van elkaar leren en er allemaal wijzer van worden, letterlijk en figuurlijk! Ik heb er eigenlijk een soort familiegevoel bij! Met dit totaalpakket aan diensten is Husqvarna voor ons een nieuwe, unieke zakenpartner. Ook mijn medewerkers verheugen zich om aan de slag te gaan met het nieuwe gereedschap.”

Landelijk

Snoek Hoveniers is één van de grootste hoveniers van Noord-Nederland. het bedrijf is met 80 vaste medewerkers dagelijks actief in Friesland, Groningen en Drenthe of projectmatig in het hele land. Behalve in Grou heeft Snoek Hoveniers ook een vestiging in Nieuw-Dordrecht (Dr).

snoek13 MR