OOSTVOORNE – Een mooie tuin is één, maar bij het mooi houden komt veel kijken. Een tuin groeit en bloeit en is continu aan het veranderen. Om iedere dag weer te kunnen genieten van jouw tuin heeft deze onderhoud en verzorging nodig. Snoey Tuinservice kan je hierbij helpen.

 

 

Met ruim 27 jaar ervaring verzorgt eigenaar Ron Snoey, samen met twee collega’s, alle soorten tuinen in de regio van Rotterdam. Je kunt het bedrijf inhuren voor tuinonderhoud, beplanting, tuinontwerp en herbeplanting.
Kwaliteit
De tuin onderhouden is een vak apart. Vooral in het voorjaar, wanneer er veel regen valt en daarna de zon weer schijnt, schiet het onkruid de grond uit. Ook het gras van het gazon staat voor dat je het weet hoger dan de rest van de tuinplanten. Laat daarom jouw tuin door een professionele, echte tuinman bijhouden. Tegen zeer lage prijzen maak je al gebruik van de diensten van Snoey Tuinservice.
Ben je toe aan meer kleur in de tuin? Ook daar kan Snoey je mee helpen. De beplanting is één van de belangrijkste factoren in jouw tuin, het bepaalt tenslotte de sfeer van de tuin. In overleg én met een gedegen advies beplant Snoey jouw tuin zodat deze weer tot leven komt.
Contact
Snoey Tuinservice levert professioneel, verantwoord werk, mét garantie. Het bedrijf denkt vooruit en mee met de klant. Je ontvangt altijd vooraf een volledige offerte waarin alle te verwachtte werkzaamheden en kosten zijn opgenomen. Neem voor meer informatie contact op via onderstaand telefoonnummer.

Snoey Tuinservice 
Donjonweg 45
3233 AJ Oostvoorne
Tel: 0181-481919
Mobiele tel: 0613840701