Softwarepakket voor hoveniers, door hoveniers

door | 12 jan 2019 | Hoveniersbranche

simpul staat ook dit jaar weer op de Groene Sector Vakbeurs. Hier presenteren wij ook onze beursactie! Wij zijn te vinden op stand nummer 331. Komt u langs voor een demo?

Alles wat u nodig heeft voor een vlekkeloze afhandeling van al uw projecten. simpul is ontwikkeld voor hoveniers, door hoveniers.

Projectbeheer – Inzicht in uw projecten middels slim projectbeheer. Aanleg, onderhoud en regie werkzaamheden kunnen eenvoudig worden beheerd.

Relatiebeheer – Overal en altijd uw relatiegegevens bij de hand. Even snel een telefoonnummer opzoeken of een notitie toevoegen? Met simpul kan het, ook onderweg!

Urenregistratie – Een volledige urenregistratie welke speciaal is ontwikkeld voor alle medewerkers binnen uw bedrijf.

Facturatie – Eenvoudig en overzichtelijk digitaal facturen versturen, inclusief mogelijkheid om met voorschotten en nacalculatie te werken.

Inzicht – simpul is gebouwd om snel en overzichtelijk informatie over uw projecten te presenteren. Zo kunt u sneller keuzes maken en meer rendement uit uw projecten behalen.

Waarom simpul?

–        Eenvoudig in gebruik

–        Overal toegang tot uw gegevens, zowel op kantoor als onderweg

–        Gebruik via de browser op ieder apparaat

–        Lage instapprijs en vast bedrag per maand

–        Maandelijks opzegbaar

 

We kunnen u nog veel meer vertellen over de voordelen en functies van simpul. Maar dit doen we liever bij u aan de keukentafel, de kantine van uw bedrijf of op de Groene sector vakbeurs.

Voor meer informatie over simpul bezoek onze website www.simpul.nl en vraag vrijblijvend een demo aan.

Misschien vind je dit ook interessant
TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

Sinds de corona pandemie is de vraag naar tuinmeubels sterk toegenomen. Qua omzet en verkoop van tuinmeubels moet het in de maanden april en mei gebeuren; deze twee maanden samen vertegenwoordigen 40 procent van het jaarlijkse online zoekvolume naar tuinmeubels. Van...

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Donderdagavond 22 april jl. was de algemene ledenvergadering van de Cultuurgroep voor Rozen en Rozenonderstammen onder Anthos-secretariaat. Voor het eerst in haar geschiedenis was deze digitaal. In het huishoudelijke gedeelte werd Rob Wijnhoven als nieuw bestuurslid...