Softwarepakket voor hoveniers, door hoveniers

door | 12 jan 2019 | Hoveniersbranche

simpul staat ook dit jaar weer op de Groene Sector Vakbeurs. Hier presenteren wij ook onze beursactie! Wij zijn te vinden op stand nummer 331. Komt u langs voor een demo?

Alles wat u nodig heeft voor een vlekkeloze afhandeling van al uw projecten. simpul is ontwikkeld voor hoveniers, door hoveniers.

Projectbeheer – Inzicht in uw projecten middels slim projectbeheer. Aanleg, onderhoud en regie werkzaamheden kunnen eenvoudig worden beheerd.

Relatiebeheer – Overal en altijd uw relatiegegevens bij de hand. Even snel een telefoonnummer opzoeken of een notitie toevoegen? Met simpul kan het, ook onderweg!

Urenregistratie – Een volledige urenregistratie welke speciaal is ontwikkeld voor alle medewerkers binnen uw bedrijf.

Facturatie – Eenvoudig en overzichtelijk digitaal facturen versturen, inclusief mogelijkheid om met voorschotten en nacalculatie te werken.

Inzicht – simpul is gebouwd om snel en overzichtelijk informatie over uw projecten te presenteren. Zo kunt u sneller keuzes maken en meer rendement uit uw projecten behalen.

Waarom simpul?

–        Eenvoudig in gebruik

–        Overal toegang tot uw gegevens, zowel op kantoor als onderweg

–        Gebruik via de browser op ieder apparaat

–        Lage instapprijs en vast bedrag per maand

–        Maandelijks opzegbaar

 

We kunnen u nog veel meer vertellen over de voordelen en functies van simpul. Maar dit doen we liever bij u aan de keukentafel, de kantine van uw bedrijf of op de Groene sector vakbeurs.

Voor meer informatie over simpul bezoek onze website www.simpul.nl en vraag vrijblijvend een demo aan.

Misschien vind je dit ook interessant
Inzameling Taxussnoeisel weer van start

Inzameling Taxussnoeisel weer van start

Stichting Taxus Taxi start taxusinzameling 2021 op dinsdag 25 mei!  De afgelopen twee weken werd er veel regen voorspelt. Voor veel Nederlanders was dit een domper op de meivakantie, maar niet voor stichting Taxus Taxi. Integendeel! Met temperaturen tussen de 15...

GROEN-Direkt: al 25 jaar een unieke formule

GROEN-Direkt: al 25 jaar een unieke formule

Speciale editie Najaarsbeurs 25-26 augustus GROEN-Direkt staat al 25 jaar internationaal bekend om een continue en compleet assortiment tuinplanten. De grootste groene marktplaats van Europa presenteert traditiegetrouw eind augustus – deze editie is dit op woensdag 25...

Inschrijving Bulbs4Kids geopend

Inschrijving Bulbs4Kids geopend

Vanaf nu kunnen basisscholen zich inschrijven voor een gratis bloembollenpakket van Bulbs4Kids. Bulbs4Kids is een internationale campagne voor basisschoolkinderen om kinderen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen. Er zijn in...