Thema Plantarium 2019: “Green Fits All”

door | 10 dec 2018 | Hoveniersbranche

Het thema van Plantarium 2019 is “Green Fits All”. Met dit thema biedt de beurs een platform voor samenwerking binnen de keten, maar ook daarbuiten. Groen heeft de toekomst. Groen past binnen elke werkwijze en levensstijl. Groen maakt het geheel compleet. Groen is een maatschappelijk issue!

Plantarium 2019 wil ondernemers stimuleren om ook buiten de keten te zoeken naar samenwerking met bedrijven en instanties, waardoor groen kans op groei geeft.

37e editie
Plantarium wordt in 2019 voor de 37e keer gehouden. Na het succes van de laatste editie vindt de beurs wederom in aansluiting met GROEN-Direkt plaats. Twee beurzen onder één dak, in twee aangrenzende hallen aan de Denemarkenlaan op het International Trade Centre Boskoop/Hazerswoude.

Tijdstip
Plantarium vindt traditiegetrouw plaats in week 34. Het bestuur van de Stichting Vakbeurs overweegt om vanaf 2020 de datum minimaal één week naar achteren te verschuiven. Dit vergt echter tijdige besluitvorming. Met de deelnemers wordt in aanloop naar de komende editie hierover gesproken.

Opzet
De ingezette koers van afgelopen jaar blijft gehandhaafd: drie dagen beurs, business to business, met een heldere lay-out die plaats biedt aan kwekers, veredelaars, retail en toeleveranciers. Er worden 11.000 vakbezoekers verwacht uit 44 landen.

Inschrijving geopend
Standhouders kunnen qua deelname kiezen uit drie opties: een basisstand zonder standbouw, een variant met systeembouw en een variant waar houtbouw mogelijk is. De inschrijving is vanaf heden geopend. Inschrijven kan via de website www.plantarium.nl.

Plantarium 2019 wordt gehouden van 21 t/m 23 augustus 2019 aan de Denemarkenlaan op het International Trade Centre Boskoop/Hazerswoude. Meer informatie is te vinden op www.plantarium.nl.

Misschien vind je dit ook interessant
Inzameling Taxussnoeisel weer van start

Inzameling Taxussnoeisel weer van start

Stichting Taxus Taxi start taxusinzameling 2021 op dinsdag 25 mei!  De afgelopen twee weken werd er veel regen voorspelt. Voor veel Nederlanders was dit een domper op de meivakantie, maar niet voor stichting Taxus Taxi. Integendeel! Met temperaturen tussen de 15...

GROEN-Direkt: al 25 jaar een unieke formule

GROEN-Direkt: al 25 jaar een unieke formule

Speciale editie Najaarsbeurs 25-26 augustus GROEN-Direkt staat al 25 jaar internationaal bekend om een continue en compleet assortiment tuinplanten. De grootste groene marktplaats van Europa presenteert traditiegetrouw eind augustus – deze editie is dit op woensdag 25...

Inschrijving Bulbs4Kids geopend

Inschrijving Bulbs4Kids geopend

Vanaf nu kunnen basisscholen zich inschrijven voor een gratis bloembollenpakket van Bulbs4Kids. Bulbs4Kids is een internationale campagne voor basisschoolkinderen om kinderen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen. Er zijn in...