Create2Fit BV, het bedrijf achter de succesvolle, gespecialiseerde webshops van Tom Coronel zoals Plasma-Discounter.nl, Koffiediscounter.nl en Barbecueshop.nl, heeft de Social Media Deal geïntroduceerd! Dit is een speciale actie waarmee klanten profiteren van extra voordeel bij aankoop van diverse producten. Het enige dat zij hiervoor hoeven te doen is hun aankoop te delen via hun sociale netwerk met één Twitter- of Facebook bericht.

Hoe werkt het?
Wanneer je op het punt staat een product te kopen met een Social Media Deal krijg je in het winkelmandje de mogelijkheid om op de Tweet- of Share button te klikken. Als je hierop klikt verschijnt er een pop-up venster met hierin dé zin die gedeeld moet worden. Heb je dit gedaan? Dan gaat automatisch het aangegeven bedrag/percentage van de prijs af. De korting kan oplopen tot wel 500 euro!

Tom Coronel: “Mooie aankopen wil je delen met je vrienden en daarom hebben wij een deal bedacht waarin wij jou als klant belonen in ruil voor een stukje promotie.”

Social Media Deal producten
Zie jij een product waar een Social Media Deal logo bijstaat? Profiteer dan van extra voordeel! Uiteindelijk worden de Social Media deals geïntroduceerd op de vele webshops, o.a. Plasma-Discounter.nl, Koffiediscounter.nl of Barbecueshop.nl Wasmachine.nl, Gamediscounter.com en Sneeuwkettingen.com.

Goed voor iedereen
Create2Fit heeft, in samenwerking met haar ontwikkelaar Connective Power, een manier gevonden waarin social media ingezet wordt bij de directe verkoop. Met de Social Media Deal dient er een speciale zin gedeeld te worden die aan de hand van unieke eigenschappen van een product is opgesteld. Een geheel eigentijdse zin met een persoonlijke tint eraan, want het moet aantrekkelijk zijn voor iedereen!

“Het is goed voor ons, goed voor de fabrikant en goed voor de klant”, aldus Tom Coronel,“allemaal winnaars dus!”

Een schitterend voorbeeld van creatief ondernemerschap, wat gaat u als hovenier dit jaar oppakken? Wat zijn uw online doelen voor 2013?