Euregionale boomkwekers slaan de handen weer in één en organiseren gezamenlijk TreeVention 2016. TreeVention is een evenement waar naast inkopen ook netwerken centraal staat.

Euregionale kwekers, dus afkomstig uit Nederland, Duitsland en België, presenteren zich in een stand. Gezamenlijk presenteren zij een compleet assortiment aan boomkwekerij-artikelen en tuinplanten. Netwerken, inkopen en het leggen van nieuwe contacten zijn hier volop mogelijk.

Naast de diverse stands op TreeVention presenteert Garden Plant een verkoopbeurs (lagenbeurs). Op deze verkoopbeurs vinden bezoekers een ruim assortiment tuinplanten en boomkwekerijproducten. Deze zijn direct te bestellen en worden uitgeleverd op een door de klant te bepalen datum.

TreeVention richt zich op een brede doelgroep. In- en verkopers van tuinplanten en boomkwekerij-artikelen zoals handelaren, groothandelaren, tuincentrumeigenaren, hoveniers, tuinaanleggers, kwekers en overige branchegenoten bezoeken TreeVention. Het aanbod is zowel gericht op de zelfstandige ondernemer als ook op de grotere ketens. Mede door de ligging zal TreeVention een internationaal publiek trekken.

De Euregio is het grootste aaneengesloten tuinbouwproductiegebied van Noordwest-Europa, bekend om zijn sterke boomkwekerijproducten. De Euregio heeft met een dichtbevolkt achterland een prachtige ligging en is ideaal ontsloten door een knooppunt van file-arme snelwegen.

Vanzelfsprekend wordt u in Venlo met de voor de Euregio welbekende gastvrijheid ontvangen. Parkeren en de entree zijn gratis, en natuurlijk wordt u ook op een hapje en drankje getrakteerd.

Openingstijden

Zondag 24januari 09.00 – 15.00 uur
Maandag 25 januari 08.00 – 19.00 uur

Locatie

Flora Trade Parc Venlo
Hollandlaan 23
5928 RX Venlo

Meer informatie is ook te lezen op www.treevention.eu