TreeVention is de nieuwe naam voor de beurs die eind januari in de Euregio georganiseerd wordt. TreeVention bestaat uit drie beurzen, die gezamenlijk van TreeVention een uniek en compleet evenement maken.

Euregiobeurs
Zo’n 75 Euregionale kwekers presenteren zich in een stand. Netwerken, inkopen en het leggen van nieuwe contacten zijn hier volop mogelijk. Naast kwekers zijn ook dienstverlenende bedrijven aanwezig om hun producten en diensten te presenteren. Ook op het gebied van dienstverlening hebben de Euregionale kwekers gezamenlijk veel te bieden. De Euregionale kwekers willen u dan ook graag  informeren over de vele mogelijkheden van de Euregio!

Lagenbeurs
Tijdens TreeVention presenteert Garden Plant een verkoopbeurs (lagenbeurs). Op deze verkoopbeurs biedt Garden Plant een compleet assortiment boomkwekerijproducten en tuinplanten. Deze zijn direct te bestellen en worden uitgeleverd op een door de klant te bepalen datum.

Flora Trade Parc Venlo Fair
Op TreeVention presenteren de bedrijven van Flora Trade Parc Venlo op sfeervolle wijze een ware beleving met decoratie en woonaccessoires. Dit vanzelfsprekend volgens de laatste trends en gericht op de aankomende seizoenen. De bedrijven van Flora Trade Parc Venlo bieden unieke producten waar tuincentra zich mee kunnen onderscheiden.

Euregio
De Euregio is het grootste aaneengesloten tuinbouwproductiegebied van Noordwest-Europa, bekend om zijn sterke boomkwekerijproducten. De Euregio heeft met een dichtbevolkt achterland een prachtige ligging en is ideaal ontsloten door een knooppunt van file-arme snelwegen.

Op TreeVention worden bezoekers ontvangen op de voor de Euregio bekende, gastvrije wijze. Er staat een hapje en drankje klaar en ook de toegang en het parkeren zijn gratis.

Openingstijden

  • Dinsdag 28 januari: 14.00 – 21.00 uur
  • Woensdag 29 januari: 07.00 – 17.00 uur
  • Donderdag 30 januari: 07.00 – 17.00 uur

Locatie: Hollandlaan 23, Venlo

Meer informatie is te lezen op www.treevention.eu