Consumentenbeurs

Een verrukkelijk buitenleven begint op TuinIdee!

”Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Een dag lang proeven, genieten, ontdekken en beleven.

TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen, in fraaie decors en compleet met styling. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van exclusief tot budgetvriendelijk.

‘Leve de tuin’ is het hoofdthema. Nieuw op TuinIdee 2016 zijn o.a. ‘TuinIdee Culinair’, ‘TuinIdee Exclusief’ en de ‘Wonderkamer’, een rariteitenkabinet op tuingebied.

Kom op TuinIdee 2016 je droomtuin waarmaken!”

Luc Joosten, Ed Joosting Bunk en Bram Breedveld
LANDLAB studio voor landschapsarchitectuur – Creatie inspiratietuinen TuinIdee

Naast de inspiratietuinen met tal van handige meeneem-ideeën laten ook tientallen hoveniers zich van hun beste zijde zien met prachtige showtuinen. TuinIdee is ook dit jaar groter met zes hallen vol inspiratie, informatie en de nieuwste tuinmode.

In het TuinIdee Theater zijn boeiende presentaties van bekende tuinspecialisten als Jurgen Smit, Romeo Sommers, Corine Fleuren en Rob Verlinden. Voor advies op maat kunt u terecht op het spreekuur in het Tuinatelier en bij de meer dan 250 exposanten kunt u ongetwijfeld ook mooie koopjes vinden. Op TuinIdee 2016 is tevens de gratis ‘Mijn TuinIdee voordeelpas’ te verkrijgen.

Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen zoals over tuinstijlen, planten, de nieuwe collecties tuinmeubelen, moestuinieren en koken in eigen tuin. Kortom, TuinIdee is ook úw fantastische start voor ’n verrukkelijk buitenleven. Koop nu je tickets!