Een aantal maanden geleden is er gestart met het promotieplan 2015 van TuinKeur. Momenteel zijn we er nog volop mee bezig. Speerpunt is natuurlijk de consument. Deze inspireren en motiveren om de tuin in te gaan en daarbij gebruik te maken van een TuinKeur hovenier.

Het jaar wordt opgedeeld in een viertal thema’s. Binnen deze thema’s zullen persberichten, advertenties, nieuwsbrieven, tuintips, website artikelen/foto’s en facebook berichten worden uitgewerkt. Elke deelnemer aan TuinKeur kan vrijblijvend een keuze maken uit het GRATIS aangeboden materiaal welke wij in eigen huisstijl kunnen aanleveren.

TuinKeur gaat hiermee als organisatie landelijk de consumenten via verschillende kanalen thematisch warm maken voor de tuin als de ideale omgeving om te genieten. De TuinKeur-ondernemers krijgen de mogelijkheid om lokaal het thema uit te werken met de aangeboden materialen. Een ieder kan zijn eigen keuze maken!

TuinKeur maakt landelijk ‘lawaai’, de aangesloten ondernemers lokaal de echo: zo maken we samen de consumenten attent op de professionele TuinKeur hovenier!

Heeft u vragen over of wilt u deelnemen aan het promotieplan 2015?
Neem gerust contact op met TuinKeur: 0528-331678.

Meer (zakelijke) info: http://hovenier.tuinkeur.nl/