TuinKeur maakt dit najaar/deze winter weer een gratis workshoptour door Nederland

door | 5 nov 2019 | Hoveniersbranche

We hebben een voorspoedige periode achter de rug. Het aanbod in werk en dus de omzet was groot. Of het altijd voldoende heeft opgeleverd laten we in het midden.

Maar aan alle het goede komt een eind…Tenminste zo lijkt het. De economie staat onder druk. En nu lijkt het of we versneld in een nieuwe crisis raken.

Terwijl we al druk zijn om onze weg te vinden in het nieuwe onkruidbeheer en leren om te gaan met personeelstekorten worden we als branche geconfronteerd met allerlei berichtgeving. Berichtgeving die een grote invloed heeft op ons bedrijf en prestaties. Onder andere het stikstofbeleid en PFAS deeltjes bepalen nu niet alleen de discussies maar ook vooral de voortgang van ons werk.

De markt onder druk en, als je niet tijdig schakelt, je bestaansrecht en ook nog eens de winst. Ben jij of is jouw bedrijf ‘Weerbaar of kwetsbaar’ dat is de vraag.

De workshop voor het seizoen 2019/2020 gaat in op de actualiteit en vooral gaan we samen in op de vraag: ’Hoe kun je als ondernemer tijdig schakelen? Welke praktische tips helpen jou verder?’.
In de workshop ‘Weerbaar of kwetsbaar’ gaat Jelle Westra van Tuinkeur als spreker zijn visie met ons delen. En met praktische tips proberen ondernemers in de groen branche vooral weerbaar te maken.

Samen kennis delen is samen groeien. We stellen je aanwezigheid op prijs! Nieuwsgierig? Meld je aan voor de workshop! Dit kan via onze website  www.tuinkeur.nl/weerbaar of via de mail workshop@tuinkeur.nl.

Onze agenda en de verschillende locaties vindt je ook op tuinkeur.nl/zakelijk/workshops

Misschien vind je dit ook interessant
Slim werken loont

Slim werken loont

Regelmatig krijgt Jelle Westra van TuinKeur vragen van hoveniers over uurtarieven. Wat verdient een hovenier gemiddeld? Welke omzet moet je per FTE rekenen? Dit soort vragen houden hoveniers veel bezig. Omzet maken is voor de meeste bedrijven met het huidige...

Ga groen daten bij Groenrijk!

Ga groen daten bij Groenrijk!

Er ontstaat deze Valentijnsmaand veel liefde en romantiek bij GroenRijk. Met de Groene Speeddate, waar klanten hun ideale ‘match’ kunnen vinden, hoopt het tuincentrum zo veel mogelijk mensen aan de plant te krijgen.   Want GroenRijk is van mening dat voor...

EPA: glyfosaat geen risico voor mens

EPA: glyfosaat geen risico voor mens

Glyfosaat is niet kankerverwekkend. Het Amerikaanse milieuagentschap EPA communiceerde dit vorige week naar aanleiding van het afronden van een onderzoek naar glyfosaat. Lees verder bij de bron > Misschien vind je dit ook interessant

Tuinbouw moet betalen voor gestegen CO2-uitstoot

Tuinbouw moet betalen voor gestegen CO2-uitstoot

De glastuinbouwbedrijven moeten compensatie betalen voor de overschrijding van het afgesproken CO2-emissieplafond. Dat meldt landbouwminister Carola Schouten in een brief aan de Tweede Kamer.

Personeelstekort of vermeend tekort?

Personeelstekort of vermeend tekort?

Volgens sommige hoveniers is er een serieus personeelstekort in de sector, volgens anderen is er sprake van een vermeend tekort. De regio, loon, arbeidsvoorwaarden en begeleiding hebben invloed, maar dat is niet het enige. Uit beide standpunten komt naar voren dat je...

LET OP voor spookfacturen van DNS Registratie!

LET OP voor spookfacturen van DNS Registratie!

DNS Registraties NL stuurt spookfacturen van domeinnamen. Wellicht heeft u ook al een spookfactuur gekregen voor domeinregistratie van “’web Registratie Nederland”. Dit trucje is al eerder gebruikt, alleen nu is DNS Registraties NL de nieuwe naam waar deze oplichters...