TuinKeur maakt dit najaar/deze winter weer een gratis workshoptour door Nederland

door | 5 nov 2019 | Hoveniersbranche

We hebben een voorspoedige periode achter de rug. Het aanbod in werk en dus de omzet was groot. Of het altijd voldoende heeft opgeleverd laten we in het midden.

Maar aan alle het goede komt een eind…Tenminste zo lijkt het. De economie staat onder druk. En nu lijkt het of we versneld in een nieuwe crisis raken.

Terwijl we al druk zijn om onze weg te vinden in het nieuwe onkruidbeheer en leren om te gaan met personeelstekorten worden we als branche geconfronteerd met allerlei berichtgeving. Berichtgeving die een grote invloed heeft op ons bedrijf en prestaties. Onder andere het stikstofbeleid en PFAS deeltjes bepalen nu niet alleen de discussies maar ook vooral de voortgang van ons werk.

De markt onder druk en, als je niet tijdig schakelt, je bestaansrecht en ook nog eens de winst. Ben jij of is jouw bedrijf ‘Weerbaar of kwetsbaar’ dat is de vraag.

De workshop voor het seizoen 2019/2020 gaat in op de actualiteit en vooral gaan we samen in op de vraag: ’Hoe kun je als ondernemer tijdig schakelen? Welke praktische tips helpen jou verder?’.
In de workshop ‘Weerbaar of kwetsbaar’ gaat Jelle Westra van Tuinkeur als spreker zijn visie met ons delen. En met praktische tips proberen ondernemers in de groen branche vooral weerbaar te maken.

Samen kennis delen is samen groeien. We stellen je aanwezigheid op prijs! Nieuwsgierig? Meld je aan voor de workshop! Dit kan via onze website  www.tuinkeur.nl/weerbaar of via de mail workshop@tuinkeur.nl.

Onze agenda en de verschillende locaties vindt je ook op tuinkeur.nl/zakelijk/workshops

Misschien vind je dit ook interessant
Husqvarna start proef met zelfrijdende maaimachines

Husqvarna start proef met zelfrijdende maaimachines

De Zweedse producent Husqvarna presenteert een doorbraak voor de groenprofessional op gebied van autonomie en connectiviteit: zelfrijdende maaimachines. Het doel van deze zogenoemde Husqvarna Autonomous Operation is om productiviteit, efficiëntie en veiligheid sterk...

MBO Raad waarschuwt voor valse diploma’s

MBO Raad waarschuwt voor valse diploma’s

De MBO Raad roept werkgevers op waakzaam te zijn op valse diploma’s. „We krijgen steeds vaker signalen dat met name in tekortsectoren valse mbo-diploma’s kunnen circuleren,” zegt Ton Heerts, voorzitter MBO Raad. „Bedrijven die twijfelen kunnen eenvoudig een check doen...

Ruim 2 miljoen kuub grond ligt stil door PFAS

Ruim 2 miljoen kuub grond ligt stil door PFAS

Als gevolg van de PFAS-problematiek kan op dit moment ruim 2 miljoen kuub grond niet worden afgevoerd. Dat is een file van meer dan 100.000 vrachtwagens, gezamenlijk ruim 1.500 kilometer ofwel de afstand tussen Den Haag en Barcelona.