Een terugblik op afgelopen jaar. Er valt vooral één ding op: TuinKeur is in de branche bekend! Die bekendheid laat zich goed meten. Niet alleen door de groei van het aantal aangesloten ondernemers, eind 2014 verwachten we op 251 aangesloten ondernemers uit te komen. Maar ook het aantal gevoerde gesprekken met hoveniers en andere partijen in de branche viel erg op. De workshops in het voorjaar werden goed bezocht en GardenExperience was opnieuw een succes. Een andere succesvolle actie dit najaar was het boekje ‘Optimaal ondernemen’, die door hoveniers gratis besteld kon worden. Via Twitter en Hovenierszaken.nl werden ruim 600 exemplaren aangevraagd en verzonden.

Bijna alle aangesloten ondernemers werden in de periode van mei tot juli bezocht. We grepen naar de telefoon in het najaar. Met verschillende acties en initiatieven brengt TuinKeur de branche in beweging en motiveert om te veranderen, met de huidige veeleisende tijd mee. We wachten niet af: we ‘ondernemen’, dus we ondernemen stappen richting onze ondernemers. En we vinden gehoor! Dat geeft ons een kick en we willen meer.

En in 2015? In 2015 gaat TuinKeur vol gas verder! Wij blijven onze visie delen: TuinKeur is hét keurmerk in de branche waarop een consument kan en mag vertrouwen! Die boodschap zal volgend jaar nog meer onder de aandacht van de consument worden gebracht door het marketingplan van 2015. Hierover later meer.

Als TuinKeur-ondernemer krijg je een brede, toegankelijke en persoonlijk afgestemde begeleiding. Dit heeft tot doel om je te laten groeien. Groeien als ondernemer en groeien in kwaliteit. Zo legt TuinKeur de basis voor een groei in omzet tegen een goede vergoeding.

‘Alles wat groot is, begon ooit klein.’ Je staat niet alleen. Met TuinKeur doen we het samen!

Met trots melden we onze groei van TuinKeur sinds oktober 2014. Graag feliciteren wij onderstaande bedrijven met hun certificeringing in 2014:

Bosman Tuinadvies KOUDEKERKE
Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Helsen HUISSEN
Wiegel Tuinen OEGSTGEEST
Hoveniersbedrijf Rens de Rooij HILLEGOM
Poppe Hoveniers ZWOLLE
Rene Snels Tuinstylist BERKEL EN RODENRIJS
Overweg Allround ZWOLLE
Hoveniersbedrijf Tuinier KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Hoveniersbedrijf Terra Flora NIEUWEHORNE
Fertilis Groenprojecten MARUM
Sfeertuinen WOERDEN
Nagel Hovenier MONTFOORT
Fred van Wijlick tuinen en decoratie VENLO
Jonas Lindenhoff SAPPEMEER
V.O.F. Van der Weerd ZWOLLE
Stevaro HILVERSUM
F. van den Berg Hovenier ECHTELD
Deco-Tuinen V.O.F. RIJKEVOORT
Peetoom Tuinaanleg AALSMEERDERBRUG
Kasbergen Hoveniers CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Hoveniersbedrijf “Léon” GOUDA
Peppelhoeve SINT-OEDENRODE
Hoveniersbedrijf Boorsma DALEN