Snoeien en afzagen klimhortensia

Tuinverzorging STS steunt Hovenier Helpt. : wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Tuinverzorging STS voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

Projectomschrijving

Ik heb een klimhortensia tegen een muur, maar de laatste jaren lukt het mij niet meer om hem gelijk te houden met de bovenkant van de muur en nu wordt hij te hoog. Ik mag van de dokter niet meer op een trap en dan nog zou ik er moeilijk bij kunnen. Ik wil hem heel graag ingekort, want hij groeit ook bij de buren over de muur.

Uitvoering project Hovenier Helpt door Tuinverzorging STS

Onderstaand enkele foto’s en een video impressie van de uitvoering van het project Hovenier Helpt.

STS Tuinverzorging Project Hovenier Helpt: Snoeien en afzagen klimhortensia STS Tuinverzorging Project Hovenier Helpt: Snoeien en afzagen klimhortensia STS Tuinverzorging Project Hovenier Helpt: Snoeien en afzagen klimhortensia STS Tuinverzorging Project Hovenier Helpt: Snoeien en afzagen klimhortensia

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. Meer informatie over dit project vindt u op de website van Hovenier Helpt.

Logo Hovenier Helpt