Even voorstellen: TuinVisie

Een nieuwe doelgroep aanspreken en mooie opdrachten binnenhalen; dat willen we allemaal toch? Hoe?
Eenvoudig met het 3D online tuinontwerp programma. Tijden veranderen en tegenwoordig wil iedereen alles online kunnen doen. Een tuin inrichten doen ‘we’ het liefst achter de computer. Lekker met de tablet op schoot om in alle rust te bedenken en visueel te krijgen hoe onze droomtuin er uit moet gaan zien.

De nieuwe doelgroep is assertief; weet vaak al veel van de producten en heeft een goed beeld van hoe de droomtuin er uit moet komen te zien. Het zou zonde zijn om deze klanten aan je voorbij te laten gaan, omdat zij de drempel van een hovenier te hoog vinden. Dankzij 3D Online Tuinontwerp hoeft dit ook niet meer. De consument kan immers zélf een tuin ontwerpen en jij kan je kennis en ervaring laten zien nadat de tekening is opgeslagen.

3D online tuinontwerp TuinVisie

3d_tuinvisie

Hoe dat in de praktijk gaat? Simpel! Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en alle mogelijke tuinmaterialen zijn op een simpele manier toe te voegen en gelijk zichtbaar in 3D. Binnen een paar muisklikken heeft jouw klant zijn tuin klaar. Wanneer de droomtuin is getekend en opgeslagen kom jij aan bod! De opgeslagen tekening komt bij jou terecht en jij kan dan jouw expertise en creativiteit toevoegen aan de tekening. Want is er wel rekening gehouden met afwatering? En is die verhoging wel meegenomen in de tekening? Samen komen jullie dan tot het gewenste eindresultaat. Vanaf dat moment kun jij écht aan de slag…

3d_tekenen_tuinontwerp3d_tekenen_tuinontwerp2

Meer informatie: TuinVisie B.V. • Vonderweg 9 • 7468 DC Enter • 0547-386120 • 3d@tuinvisie.nl