Na het grootte succes van de 3Kettingzaag Cup in 2013 organiseren Racum Artes en het Axetreme Team op woensdag 8 januari 2014 de zaagwedstrijd voor de vierde keer. De Kettingzaag Cup is een zaagwedstrijd voor mensen die werkzaam zijn bij een sociale werkvoorziening. Dit evenement zal gehouden worden tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg 2014.

20131811_kettingzaak_cup4

3e Kettingzaag Cup was wederom een groot succes!
Onder het motto “je kunt meer dan je denkt” werd er vorig jaar voor mensen die werkzaam zijn bij een sociale werkvoorziening de  Kettingzaag Cup georganiseerd. Een zaagwedstrijd waarbij de elementen vakmanschap, veiligheid en competitie centraal staan, bleek een groot succes. Maar liefst 22 deelnemers van 5 verschillende bedrijven streden onder grote publieke belangstelling een sportieve en vooral gezellige wedstrijd. Deelnemers, bedrijven en het publiek waren buitengewoon enthousiast over de Kettingzaag Cup.

Kettingzaag Cup 2014
Gezien het succes van vorig jaar organiseert Racum Artes Training & Advies in samenwerking met het Axetreme Team voor de 4e keer de Kettingzaag Cup. Beide partijen hebben ervaring met het organiseren van zaagwedstrijden en met het werken met de doelgroep. De zaagwedstrijd zal gehouden worden tijdens de Vakbeurs Groene Sector te Hardenberg en wel op woensdag 8 januari 2014. 

20131811_kettingzaak_cup3

Een ieder kan deelnemen
De Kettingzaag Cup staat open voor mensen die werkzaam zijn bij een sw-bedrijf. Het is in principe niet belangrijk bij welke afdeling de mensen werken. Wel moeten deelnemers ervaring hebben met het werken met een motorkettingzaag en dit kunnen aantonen d.m.v. een getuigschrift of certificaat.

Zet uw medewerkers in de spotlights
De Kettingzaag Cup is een goede manier om uw medewerkers te belonen voor de positieve bijdrage die zij leveren binnen het bedrijf. In het verleden hebben zij de moed en de moeite genomen om een cursus te volgen om te kunnen werken met de motorkettingzaag. Hun vakmanschap is een belangrijk aspect om zich verder te ontwikkelen en eventueel uit te stromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Deelname aan de Kettingzaag Cup waarbij de medewerkers op de vakbeurs in de spotlights gezet worden, kan daarin een bijdrage leveren: men laat zien dat men beschikt over vakmanschap en dat men veilig en verantwoord kan werken met de motorkettingzaag. Daarnaast is het voor u als sw-bedrijf positief om aan de reguliere arbeidsmarkt te laten zien waartoe de medewerkers van uw bedrijf in staat zijn. De  Kettingzaag Cup biedt u daartoe de mogelijkheid.

20131811_kettingzaak_cup2

Workshop
Om potentiële deelnemers van de Kettingzaag Cup goed beslagen ten ijs te laten komen en kennis te laten maken met de zaagsport en de diverse onderdelen, organiseert Racum Artes bij voldoende deelname een workshop sportzagen speciaal voor mensen die werkzaam zijn bij een sw-bedrijf. Voor meer informatie zie www.racum-artes.nl.

Informatie
In geval dat u na het lezen van deze brief  toch nog enige twijfels of vragen heeft betreffende de deelname van uw medewerkers aan de Kettingzaag Cup, dan kunt u contact opnemen met dhr. R. Pastoors van Racum Artes Training & Advies.

Racum Artes
Dhr. R. Pastoors
T. 0546-681018
M. 06-51367891
E. r.pastoors@racum-artes.nl
I. www.racum-artes.nl

Axetreme Team
Dhr. G. van Looijengoed
T. 0341-452374
M. 06-10758545
E. gvl100@hotmail.com
I. www.axetreme-team.nl