Begin juni werden de winnaars van de CASHBACK-actie van mei bekend gemaakt. Drie gezinnen ontvingen een aanzienlijk gedeelte van hun hovenier-factuur retour.

Leeroy van der Ploeg, Rowie Soldaat en Lieuwe Westra, allen werkzaam bij TuinKeur, stapten in de auto en reden het land door, op zoek naar de gelukkige winnaars. ‘We hebben weer een groot deel van het land gezien’, vertelt Lieuwe met een glimlach. ‘Achtereenvolgens hebben we Groningen, Dedemsvaart en Amersfoort bezocht. Diversiteit was nu ook weer het sleutelwoord bij de hoveniers. We hebben bij de drie gezinnen drie geheel verschillende tuinen gezien, van een compacte maar complete stadstuin tot een leuke combinatie van moes- en siertuin. Eén van de hoveniers heeft het project zelfs samen met de consument uitgevoerd: erg mooi om te zien hoe flexibel deze ondernemer meegaat met de veranderende klant!’, besluit Lieuwe.

CASHBACK-actie in het eigen werkgebied

Lieuwe vervolgt: ‘De actie staat volledig in het teken van het bedienen van de TuinKeur-hovenier in zijn of haar eigen regio. De promotiematerialen zijn allen lokaal in te zetten. Van flyers tot input voor de eigen website of ondersteuning in sociale media uitingen. Deelnemers aan de actie (klant van de hovenier, red.) dienen voor hun deelname een recensie van de werkzaamheden te schrijven op HovenierNederland.nl. Een hele mooie bijkomstigheid, aangezien inmiddels ruim 80% van de Nederlandse consumenten online recensies gebruikt voordat zij een aankoop doen.’

Voorwaarden

Naast het schrijven van een recensie van de werkzaamheden is voorwaarde dat de factuur van de werkzaamheden moet zijn gedateerd in 2017. Om de actie voor de consument zo eenvoudig mogelijk te maken kan de recensie online worden ingevuld. Maar er kan ook via de hovenier een recensieformulier worden ingevuld welke vervolgens kosteloos opgestuurd kan worden.

Meer informatie over de CASHBACK-actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met TuinKeur via 0528 – 331678. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.

Impressies uitreiking

Impressie van de uitreikingen van de maand mei.