Begin deze maand zijn alweer de winnaars van de maand april blij gemaakt. In het kader van de CASHBACK-actie ontvingen drie gezinnen elk € 1.000 retour op de factuur van de werkzaamheden van de hovenier.

Namens TuinKeur waren Rowie Soldaat en Lieuwe Westra aanwezig bij de uitreiking. Lieuwe vertelt: ‘Deze maand vielen de prijzen in Coevorden, Nunspeet en Wehl. We hebben opnieuw blije consumenten gezien: deze maand betrof het dan ook drie keer de volledige CASHBACK van € 1.000. Mooi om te zien is dat bij de uitreikingen maar weer eens duidelijk werd hoe divers een hovenier is in te zetten. We troffen onder andere een compleet nieuw aangelegde schutting aan, maar ook het opnieuw instraten van een verzakte binnenplaats was één van de uitgevoerde werkzaamheden.’

CASHBACK-actie

Met de CASHBACK-actie ondersteunt TuinKeur de aangesloten hoveniers in hun eigen regio. Via diverse landelijke media, waaronder radio en diverse tuinbladen, roept men consumenten op een recensie van de werkzaamheden van de hovenier te plaatsen op HovenierNederland.nl. Wanneer de recensie is ingevuld maakt de consument kans op € 1.000 cashback van de factuur (de helft van de factuur wordt vergoed, tot een maximum van € 1.000). ‘Met de ingevulde recensies is het voor de hovenier doorgaans makkelijker een voet tussen de deur te krijgen bij potentiële relaties. Reden hiervoor is dat consumenten meer en meer recensies van anderen meenemen in hun koopbeslissing’, vertelt Lieuwe Westra.

Voorwaarden voor deelname

Lieuwe gaat verder: ‘De actie is voorbehouden aan ondernemers die zijn aangesloten bij TuinKeur. Elke klant van een TuinKeur-hovenier kan daarentegen meedoen. Belangrijkste voorwaarden voor hen zijn dat de factuur van de werkzaamheden moet zijn gedateerd in 2017 en dat er een recensie moet worden geschreven op HovenierNederland. Om de actie voor de consument zo eenvoudig mogelijk te maken kan de recensie online worden ingevuld. Maar tevens kan er via de hovenier een recensieformulier worden ingevuld welke vervolgens kosteloos opgestuurd kan worden.’

Meer informatie over de CASHBACK-actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met TuinKeur via 0528 – 331678. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.