Hét vraag en aanbodsysteem in boomkwekerijproducten VARB bestaat 25 jaar. Deze unieke prestatie is te danken aan de groep van 750 trouwe deelnemers. Op het onafhankelijke platform worden in drukke perioden wel 160.000 boomkwekerijproducten aangeboden.

Tijdens Plantarium 2015 viert Stichting Beurshal dit 25 jarig jubileum met haar deelnemers. In een vernieuwende stand (stand 290) worden kwekers en handelaren meegenomen in de tijd, waarbij verleden, heden en toekomst aan bod komen. Voor iedere bezoeker is er een traktatie.

Toekomstmogelijkheden VARB

Wat brengt de toekomst voor de boomkwekerij? De handel in de boomkwekerijsector wordt steeds transparanter, sneller en internationaler. Welke rol moet Stichting Beurshal en het VARB hierin gaan spelen? Door middel van stellingen worden beursbezoekers gevraagd hun visie te geven op verschillende toekomstmogelijkheden voor het VARB.

VARB is hét systeem voor het bijeenbrengen van vraag en aanbod van boomkwekerijproducten en biedt vele voordelen en gebruiksgemak. Bijna 800 boomkwekers en handelaren/exporteurs maken sinds 1989 dagelijks gebruik van dit heldere en efficiënte systeem om boomkwekerijproducten te verkopen c.q. in te kopen. Meer informatie over Stichting Beurshal en het VARB is te vinden op www.beurshal.nl.