Verbeter je bedrijf in drie stappen – columnboek van Jelle Westra

door | 1 okt 2018 | Hoveniersbranche

Verbeter je bedrijf in drie stappen

Niet hard werken, maar slim werken. ‘Maak omzet winst’ is een handleiding tot beter ondernemen. Veel hoveniers werken hard en verdienen te weinig. Een goede omzet is nog geen winst. Jelle Westra geeft antwoord op de vraag:

 

‘Hoe kun je geld verdienen als ondernemer en vooral als hovenier?’

 

‘Met inzicht in cijfers, het begrijpelijk maken van jaarcijfers en de kracht van communicatie, garandeert Jelle dat jij ook betere inkomsten en rendement kunt creëren. Je wil groeien als ondernemer terwijl jouw klant daarvan profiteert. Meer winst betekent voor jou een beter belegde boterham en tevreden vaste klanten!

 

Speciaal voor jou

‘Maak omzet winst’ is de 3e uitgave van Jelle Westra en daarom hebben wij een speciale actie. De eerste 50 mensen die reageren via boek@tuinkeur.nl ontvangen een exemplaar van ‘Maak omzet winst’. Vergeet niet je adresgegevens te vermelden!

 

Misschien vind je dit ook interessant
TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

Sinds de corona pandemie is de vraag naar tuinmeubels sterk toegenomen. Qua omzet en verkoop van tuinmeubels moet het in de maanden april en mei gebeuren; deze twee maanden samen vertegenwoordigen 40 procent van het jaarlijkse online zoekvolume naar tuinmeubels. Van...

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Donderdagavond 22 april jl. was de algemene ledenvergadering van de Cultuurgroep voor Rozen en Rozenonderstammen onder Anthos-secretariaat. Voor het eerst in haar geschiedenis was deze digitaal. In het huishoudelijke gedeelte werd Rob Wijnhoven als nieuw bestuurslid...