Op 17 november organiseert Stigas de bijeenkomst ‘Vitale bedrijven hebben de toekomst’. Een middag over duurzame inzetbaarheid en hoe u dit kunt bevorderen. U wordt bijgepraat over de laatste inzichten en hoort en ziet hoe andere bedrijven dit aanpakken.

Wat kunt u deze middag verwachten?

I – Een verrassende blik op inzetbaarheid
Wie zijn organisatie duurzaam gezond wil houden, zal onder andere moeten zorgen voor een bedrijfscultuur waarin veranderen geen dwang is, maar dagelijkse praktijk, een tweede natuur. Open naar de toekomst, benieuwd wat er komen gaat en vertrouwend op vakmanschap. Om dat te realiseren hebben medewerkers nieuwe ankers nodig. Ankers die, gecombineerd met vakmanschap, nieuwe zekerheden bieden. Een interactieve en vrolijke presentatie door Marcoen Hopstaken van Proversie.

II – Ronde tafelsessies:

Duurzame inzetbaarheid in agrarisch & groen, waar hebben we het over: trends en implicaties, feiten en cijfers.
Hoe mobiliseer je je organisatie? Hoe krijg je management en medewerkers mee als je aan de slag wilt met duurzame inzetbaarheid? Inclusief eerste hulp bij vastlopen.
Wat is de invloed van leefstijl op inzetbaarheid? Wat kun je als werkgever faciliteren? Wat kun je van je medewerkers vragen?
Verzuimbeheersing als basis voor duurzame inzetbaarheid. Grip op verzuim is de eerste winst als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Hoe pak je dat aan? En hoe trek je de lijn door? Laat u bijpraten en discussieer mee!

III – Uitreiking Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs
Deze prijs wordt voor de tweede keer uitgereikt aan drie vooruitstrevende bedrijven die werk maken van vitaliteit en inzetbaarheid. De genomineerde bedrijven zijn: Binder groenprojecten, Bruins & Kwast, Floricultura, Germains Seeds Technology, Landschapsbeheer Groningen en Van Lenthe BV.

Waar & Wanneer?
Tijd: 12.30 (inloop met broodje en informatiemarkt) 13.30 (start) – 17.00 uur, aansluitend een borrel

Locatie: Boerderij Mereveld, Mereveldseweg 9, Utrecht (vlakbij de Ring Utrecht, volop parkeergelegenheid)

Toegang: gratis

Bron: vhg.org