In Maart van dit jaar viert het team van Vos Tuinvisie het 10-jarig bestaan van het bedrijf. Daniël Vos kijkt terug op een erg mooie tijd en is dan ook zeker trots op het resultaat wat hij in die 10 jaar heeft bereikt.

“We zijn in het voorjaar van 2004 begonnen met één busje, een aanhanger en een paar kruiwagens en als ik dan zie hoe we nu inmiddels te werk gaan dan ben ik best een beetje trots.” Het team van Vos Tuinvisie bestaat inmiddels uit zes vakkundige allround hoveniers, drie assistenthoveniers en in het drukke seizoen wordt het team veelal uitgebreid met een aantal zzp’ ers waar al jaren mee wordt samengewerkt, op deze manier zijn er al heel wat reclamebordjes van Vos Tuinvisie in de regio gesignaleerd. Daarnaast wordt Daniël wekelijks door Sandra Visser bijgestaan om alle administratieve zaken up to date te houden.

Vos Tuinvisie is gevestigd aan de Van Zelmstraat nr. 9 in Epe, waar alle materieel keurig netjes gestald staat. “We zitten midden in het centrum van Epe en als klanten voor het eerst bij ons op het bedrijf komen kijken ze er van op hoeveel ruimte we hier nog hebben”, vertelt Daniël. “Dat is uniek voor een plekje in het centrum van Epe. We zitten hier lekker centraal en hebben flink de ruimte. Zo kunnen we alle auto’s en materieel binnen in de loods stallen en hebben we buiten de ruimte voor afvalverwerking en materialen zoals grond en vulzand.”

Het hoveniersbedrijf heeft z’n machinepark in de loop van de jaren ook voortdurend uitgebreid en heeft inmiddels alle benodigde machines in eigen beheer waardoor er geen materieel meer hoeft te worden gehuurd. Op deze manier kan er snel en efficiënt worden gewerkt waardoor de werkzaamheden tegen zeer nette tarieven kunnen worden aangeboden.