Laat uw maskers gratis controleren tijdens de masker APK dagen.

Regelmatig onderhoud is essentieel om veilig te kunnen blijven werken met uw persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Vast onderdeel van dat onderhoud vormt een jaarlijkse keuring van uw maskers, filters en aanblaassystemen. Tijdens de masker APK dagen controleren wij uw vol- en halfgelaatsmaskers van Dräger, 3M, North, Spasciani en Auer. U kunt deze vooraf bij ons afleveren of laten ophalen.

De arbowet schrijft voor dat men een deugdelijk PBM dient te dragen, welke “tijdig en zindelijk” onderhouden moeten worden. Wanneer in een kwaliteitsdocument als ISO en Europgap/Globalgap en/of RI&E het onderhouden en controleren van PBM’s is vastgelegd, is het controleren hiervan een verplichting.

Gratis service

Goed onderhoud van uw PBM is dus essentieel voor de veiligheid en uw personeel. Mede hierdoor blijven ze werken zoals ze bedoeld zijn; als beschermmiddel. Graag helpen wij u hierbij. Daarom organiseren we ook dit jaar de masker APK dagen voor de controle van uw vol- en halfgelaatsmasker en aanblaassystemen. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening.

10, 11 en 12 februari 2015 vinden de APK dagen plaats

Neem voor meer informatie of het aanmelden van uw maskers contact op met onze safety binnendienst: