In Nederland, Duitsland, Engeland en Canada zijn vier klassen de gelukkige winnaar van de Gouden Bloembol 2017. Deze award hebben zij gewonnen door mee te doen aan de bloembollencampagne Bulbs4Kids.

Bulbs4Kids

De vier klassen ontvingen De Gouden Bloembol 2017 omdat ze zich vorig jaar, samen met 2.100 andere klassen uit Nederland, Duitsland, Engeland en Canada, inschreven voor de bloembollencampagne Bulbs4Kids. Dit is een internationale campagne voor basisschoolkinderen om hen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen.

 Winnaars Gouden Bloembol 2017 bekend 

Wedstrijd Gouden Bloembol

Aan deelname aan de Bulbs4Kids-campagne zat een foto- en videowedstrijd verbonden om het planten van de bloembollen nóg spannender te maken. Door het inzenden van foto’s en video’s maakten alle deelnemende klassen kans op de Gouden Bloembol 2017. Er zijn  meer dan 1.000 inzendingen ingestuurd. Per land kon er maar 1 de gelukkige winnaar zijn.

Winnaars Gouden Bloembol 2017 bekend

De winnende klassen zijn:

  • Nederland: Rooms-Katholieke Basisschool Bernadette (groep 6) uit Naaldwijk
  • Duitsland: GGS Hobeuken (Klasse 3a) uit Sprockhövel
  • Engeland: Warninglid Primary School (Class Kestrels) uit Haywards Heath, West Sussex
  • Canada: Green Timbers Elementary School (Grade 6) uit Surrey

Winnaars Gouden Bloembol 2017 bekend

De winnende klassen ontvingen de bokaal De Gouden Bloembol Award 2017, een certificaat voor in de klas, een certificaat voor ieder kind om mee naar huis te nemen en een tulpenparaplu.

Bron: iBulb