Workshop: De kritische klant

Meer en meer hoveniers hebben te maken met een kritische klant en ervaren dit als lastig. Hoe gaan we om met feedback? Enerzijds denk je gelijk te hebben, anderzijds wil je voorkomen je klant te verliezen. Ervaring leert dat de gemoederen soms hoog op kunnen lopen. Het zijn situaties waar menig ondernemer zich, in meer of mindere mate, in herkent.

Reden te meer om een workshop te organiseren waar bovenstaande problematiek wordt besproken. En belangrijker nog: hoe er mee om te gaan!

Tijdens de workshops is voldoende tijd voor vragen en discussie. De workshop worden in de winterperiode op diverse locaties in het land gehouden. Kijk in de agenda voor de locaties en data (wordt regelmatig bijgewerkt). De avonden vangen aan om 19:00 en zullen tot ongeveer 22:00 duren.


Loactie en tijden

  • Olaf Nijenkamp – Groothandel tuinplanten
    Almelosestraat 88, 8102 HE Raalte
  • Datum: 14 november 2017
  • Tijd: 19.00 uur – 22.00 uur
  • Deelname: GRATIS

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch, 0528-331678 of via het formulier

Direct aanmelden


Olaf Nijenkamp

De workshop van Hovenier Academy zal plaatsvinden op locatie van Olaf Nijenkamp. Olaf Nijenkamp is een groothandel in tuinplanten; de schakel tussen kwekers en groenprofessionals. Of het nu online of via onze fysieke distributie is; zij streven naar maatwerk in plantlijsten. Ze bieden gemak, controle en betrouwbaarheid voor elke klant; van uitvoerder tot calculator en van hovenier tot architect. En… ze zijn altijd dichtbij; 5 dagen per week rijden ze door heel Nederland met onze vrachtwagens om uw planten af te leveren.

Het zal tijdens de workshop niet gaan over de groothandel. Wij maken dankbaar gebruik van de locatie. Vanzelfsprekend zullen wij ontvangen worden door de medewerkers van Olaf Nijenkamp. Dus mocht u vragen hebben over de groothandel dan kunt u deze stellen. Meer informatie: www.olaf-nijenkamp.nl

Logo Olaf Nijenkamp