Onderwerp:     Workshop ‘het belang van de bodem’ en ‘op weg naar (meer) rendement!’

Datum:             6 december 2017
Tijd:                18:30 – 21:30

Locatie:           Hotel Van der Valk,  Oude Postweg 8, 9417 TG Spier (regio Hoogeveen)

Als hovenier willen we graag een degelijk en gezond bedrijf opbouwen. Er wordt hard gewerkt maar de beloning laat vaak te wensen over. Hier willen we graag met u over praten tijdens deze interactieve workshopavond: hoe komen we tot een gezonde beloning voor ons werk? Met onderstaande onderwerpen helpen we u graag op weg.

Het belang van de bodem!

Ruud Snijders van Innogreen vertelt alles over het belang van de bodem: het fundament van iedere tuin. Wat gaat er fout en wat kunnen we eraan doen? Ruud Snijders weet als geen ander het onderwerp bemesting enthousiast en vakkundig toe te lichten. Na deze workshop bent u er ook van overtuigd dat ‘bemesting’ standaard in de offerte thuis hoort, want: het fundament bepaalt het resultaat!

Op weg naar (meer) rendement!

In de vele gesprekken met ondernemers uit de branche die Jelle Westra van TuinKeur al jaren voert is er één onderwerp dat telkens weer aan de orde komt: wat moet het uurtarief zijn en wat is eigenlijk de gemiddelde omzet van een hovenier? Voor een antwoord op deze vragen zijn 125 jaarcijfers van hoveniersbedrijven geanalyseerd. U krijgt inzicht in wat kan en wat moet. Maar nog belangrijker: hoe tot resultaat te komen! Jelle laat zien dat cijfers alles behalve saai zijn en neemt u op zijn eigen(wijze) mee op weg naar rendement.

Gratis aanmelden

Tijdens deze avond is er voldoende tijd voor vragen en discussie. De avond vangt aan om 18:30 en zal tot ongeveer 21:30 duren. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar workshop@tuinkeur.nl.
Geef hierbij aan hoeveel personen wij van uw bedrijf mogen verwachten. De workshops zijn gratis te bezoeken.

aanmelden_workshop