• Datum/tijd: 13 februari van 18:30 tot 21:30
  • Locatie: Greenlink B.V. | Duitslandlaan 2, 2391 PA Hazerswoude

Als hovenier willen we graag een degelijk en gezond bedrijf opbouwen. Er wordt hard gewerkt maar de beloning laat vaak te wensen over. Hier willen we graag met u over praten: hoe komen we tot een
gezonde beloning voor ons werk? Met de twee onderstaande onderwerpen helpen we u tijdens een interessante en interactieve workshopavond graag op weg.

Het belang van de bodem!

Ruud Snijders van Innogreen vertelt alles over het belang van de bodem: het fundament van iedere tuin. Wat gaat er fout en wat kunnen we eraan doen? Ruud Snijders weet als geen ander het onderwerp bemesting enthousiast en vakkundig toe te lichten. Na deze workshop bent u er ook van overtuigd dat ‘bemesting’ standaard in de offerte thuis hoort, want: het fundament bepaalt het resultaat!

Op weg naar (meer) rendement!

In de vele gesprekken met ondernemers uit de branche die Jelle Westra van TuinKeur al jaren voert is er één onderwerp dat telkens weer aan de orde komt: wat moet het uurtarief zijn en wat is eigenlijk de gemiddelde omzet van een hovenier? Voor een antwoord op deze vragen zijn 125 jaarcijfers van hoveniersbedrijven geanalyseerd. U krijgt inzicht in wat kan en wat moet. Maar nog belangrijker: hoe tot resultaat te komen? Jelle laat zien dat cijfers alles behalve saai zijn en neemt u op zijn eigen wijze (manier) mee op weg naar rendement!

Tijdens de workshops is voldoende tijd voor vragen en discussie. We nodigen u graag uit op maandag 13 februari bij Greenlink (Duitslandlaan 2, 2391 PA Hazerswoude). De avond vangt aan om 18:30 en zal tot ongeveer 21:30 duren. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar workshop@tuinkeur.nl. Geef hierbij aan hoeveel personen wij van uw bedrijf mogen verwachten. De avond is gratis te bezoeken, voor een hapje en drankje wordt gezorgd!

Locatie:

TuinKeur Academy - leren en inspireren in de hoveniersbranche